Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 116. Bölüm 1. Ön izlemesi Yayında! Züleyha Vuruluyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 116. Bölüm 1. Ön izlemesi Yayında! Züleyha Vuruluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 116. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Mehmet’in kendisine değer vermesi hoşuna gider. Vahap, gece Züleyha’nın yatak odasına girer. Mehmet, Vahap’tan bunun hesabını sorar. Vahap, silahını çekip Mehmet’e doğrultur. Bir Zamanlar Çukurova 116. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Züleyha, vuruluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Vuruluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 116. bölüm ön izlemesinde; Mehmet, Züleyha’ya aldığı yüzüğü çıkarıp ona evlenme teklif ediyor. Züleyha, Mehmet’le evlenmeyi kabul ediyor. Daha sonra Mehmet, kendisinin aslında Mehmet Kara olmadığını itiraf ediyor. O sırada Züleyha, kafasından vurulup yere yığılıyor. Züleyha, hayatını mı kaybedecek?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 116. bölüm 1. ön izlemesi…

https://twitter.com/i/status/1468653739003330570

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 115. BÖLÜM ÖZETİ!

Abdulkadir, kardeşini tam Mehmet’i öldüreceği sırada yakalar. Daha sonra onunla konuşup onu öldüremeyeceklerini, her şeyin bir zamanı olduğunu söyler. Lütfiye, kendisine gelen telefonla Fekeli’yi Abdulkadir’in öldürdüğünü, arkasında da Mehmet’in olduğunu öğrenir. Öğrendikten sonra fenalaşır. Ama önce kimseye bir şey bahsetmez.

Züleyha, onu hastaneye yetiştirir. Lütfiye, durumu Saniye ile paylaşır. Daha sonra Betül’ü yanına çağırıp ondan yardım ister. Betül, gidip Abdulkadir’e Fekeli’yi öldürdüğünü Lütfiye’nin öğrendiğini söyler. Ona bunun gerçek olup olmadığını sorar. Oda, gerçek olduğunu, eğer bu işi kurcalamaya deva ederse onu da yakacağını söyler.

Fikret, Lütfiye’nin hastalandığını duyunca hastaneye koşar. Orada Mehmet’i görünce onu dışarı çağırıp yumruklaşır. Züleyha, onları ayırır. Mehmet, Züleyha ile buluşup Fikret’in ona aşık olduğunu söyler. Züleyha, kendisinin Fikret’in yengesi olduğunu söyleyip buna ihtimal bile vermez.

O gün Fikret, Çetin’le dertleşir. Çetin, onun Züleyha’ya aşık olduğunu anladığını söyler. O sırada Cevdet gelip, kamyonlarla yurt dışına uyuşturucu kaçırıldığını öğrendiğini söyler. Abdulkadir’in adamı olan Cevdet, Fikret’le Çetin’in uyuşturucuyu aradıklarının ve bulduklarının görüntülerini çeker.

Fikret, yarım ton uyuşturucu bulur. Onları imha ettikten sonra Züleyha ile Mehmet’in yanına gelip elindeki uyuşturucuyu onlara gösterir. Mehmet’in, bu uyuşturucuları kamyonlarla yurt dışına kaçırdığını öğrendiğini söyler. Züleyha, Fikret’e inanmaz. Lütfiye, Fikret’le konuşup onu Betül’le evlenmeye ikna eder.

Lütfiye ile Betül, nişan alışverişine çıktıklarında Abdulkadir’in adamları onları kaçırır ve bir sinema salonuna götürür. Abdulkadir, Fikret’in uyuşturucuları bulduğu anların videosunu onlara izletir. Üzerinde oynanan videoda Fikret, uyuşturucuları kamyona yerleştirmiş gibi görünür.

Daha sonra Lütfiye’nin kafasına silahı dayayıp ondan susmasını ister. Eğer susmazsa o görüntüleri emniyete vereceğini söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 116. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Mehmet’i Vuruyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler