Ana SayfaDizilerSadakatsiz 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras'ın Evlenme Teklifine Ne Cevap...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras’ın Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 42. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aras, Leyla’nın elindeki fotoğrafları yırtık ona, kendisinin bilişimci olduğunu unuttuğunu, artık kendilerini tehdit edecek hiçbir fotoğrafın olmadığını söylüyor. Leyla ile Aras, boşanıyor. Derin’in Leyla’ya yardım ettiği ortaya çıkıyor. Ali, annesinin Aras’la birlikte olmasını istemiyor. Aras, evlenme teklifi etmek için Asya’yı evine yemeğe davet ediyor. Asya, Aras’ın evlenme teklifine ne cevap verecek?

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Aras’ın Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?

Sadakatsiz 43. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Leyla, elindeki fotoğraflarla Aras’ı ve Asya’yı tehdit ediyor. Aras’a, ondan boşanmak istemediğini söylüyor. Aras, gayet sakin bir şekilde Leyla’nın elindeki fotoğrafları yırtıyor. Ona, kendisinin bilişimci olduğunu hatırlatıp artık elinde hiçbir fotoğrafın olmadığını söylüyor. Leyla, iyice köşeye sıkışıyor.

SADAKATSİZ 42. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin, Leyla’nın kendisini kullandığını anlıyor. Gidip ondan bunun hesabını soruyor. Leyla ile Aras, Londra’ya boşanma davası için dönüyor. Aras ile Leyla, boşanıyor. Asya’ya sürpriz yapmak isteyen Aras ona boşandığını söylemiyor. Volkan, takip edildiğini anlıyor.

Adamı yakalayıp onun elinden telefonunu alıp onu Derin’in tuttuğunu anlıyor. Gönül ile Haluk’un yanına giden Volkan, onlara Derin’in Aras ile Asya’nın fotoğraflarını çektirip oyunlar kurduğunu tek tek anlatıyor. Haluk, Derin’e kendisini yine hayal kırıklığına uğrattığını söyleyip gidiyor.

Derin, Volkan’ın peşinden gidip ona Leyla ile Aras’ın boşandığını, Asya’nın asla ona dönmeyeceğini söylüyor. Bahar’ın hamileliğinin riskli olduğu ortaya çıkıyor. Ali, annesinin Aras’la birlikte olmasını istemiyor. Annesinin babasıyla barışmasını istiyor. Bunu anlayan Asya, onu terapiye götürmek istiyor. Ali ise, oraya bile babasıyla gitmek istiyor.

Aras, Londra’dan dönüp Asya’yı evine davet ediyor. İkili güzel bir müzikle önce dans ediyor. Ali ile Volkan, eve dönüyor ve Asya’nın evde olmadığını görünce hemen Aras’ın evine gidiyorlar. Aras, diz çöküp Asya’ya aldığı yüzüğü verip ona evlenme teklif ediyor. Ali, çıldırmış gibi annesine sesleniyor.

Aras ile Asya, Ali ‘yle Volkan’ın kendilerine camdan baktıklarını görüyor.

Sadakatsiz 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras’ın Evlenme Teklifini Kabul Edecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler