Ana SayfaDizilerMasterChef 16. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 16. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2021, 16. haftanın 2. dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı. İki kısma ayrılan takımlar, aynı yemekleri, aynı şekilde yapmaya çalıştı. Üç yemekten ikisini kazanan takım, dokunulmazlığı kazandı. MasterChef 16. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 16. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme…

MasterChef 16. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye 2021’de heyecan dolu dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Mavi takım ve Kırmızı takım, bir kez daha karşı karşıya geldi. 16. haftada ikinci dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı. İki kısma ayrılan takımlar, aynı yemekleri, aynı şekilde yapmak için mücadele etti. Üç yemekten ikisini kazanan takım, dokunulmazlığı elde etti.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda farklı bir konsept vardı. Şefler, önce yarışmacıları kulise gönderip kaptanlara oyununun kurallarını anlattı. Kaptanlar, yanlarına birer yarışmacı seçti. Hasan’ın tercihi Tahsin, Mert’in tercihi Eren oldu. Bu ikilinin yaptığı yemekleri, aynı şekilde perdenin diğer tarafındaki yarışmacılar da yapmaya çalıştı.

Yarışmacılara bu yemekler için 50 dakika süre verildi. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, herhangi bir kullanılacak alet için şeflerden yardım istemesi gerekti. Oyun sırasında Dilara, iki kez oyun alanı dışına çıkınca şefler oha, iki dakika oyun dışında kalma cezası verdi.

Verilen sürenin bitiminde şefler yemekleri tek tek değerlendirdi. 2’ye 1 skorla Kırmızı takım haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanınca mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak için tekrar mutfağa girdi. Oyunda yapılması istenen yemek, Danilo Şefin özel tarifi oldu.

Mavi takım yarışmacıları Danilo şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde şefler yemekleri değerlendirdi ve en başarılı yemeği yapan ismi açıkladı. Haftanın bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Hasan oldu.

Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında Mavi takımın konseyi toplandı. Oylama yapılmaya başladı. Oylama sırasında oldukça gergin anlar yaşandı. Görkem ile Sergen’in tartışması ortamı gerdi. En çok oyu alan yarışmacı Görkem oldu. Görkem, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

MasterChef 16. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler