Ana SayfaDizilerMasterChef 16. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 16. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 15. haftayı da geride bıraktı. MasterChef 16. haftanın ilk bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Yarışmacılar en iyi dürümü yapıp mavi takım kaptanı olabilmek için mücadele etti. MasterChef 16. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 15. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 16. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 16. haftasının ilk bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Dokuz yarışmacı, kaptanlık oyununda kıyasıya mücadele etti. Şeflerin istediği dürüm çeşitlerin en lezzetlisini yapan üç kişiden birisi Mavi takım kaptanı oldu.

KAPTANLIK OYUNU!

MasterChef Türkiye’nin 6 Aralık Pazartesi tarihli bölümünde ilk mücadele Mavi takım kaptanı olmak için verildi. Şefler, yarışmacılardan dürüm çeşitleri yapmalarını istedi. Kırk beş dakika süre içinde üç adet dürüm yapmak için kolları sıvayan yarışmacılar, zamana karşı yarıştı.

Araz ile Dilara, yemeği yetiştiremedi. Tahsin, istenilen sayıda dürüm çıkaramadı. Verilen sürenin bitiminde, şefler dürümlerin tadımlarını yapıp en iyi üç dürümü yapan yarışmacıları öne çağırdı. Hasan, Eren ve Burcu, en başarılı dürümleri yapan yarışmacı oldu.

Eren, günün üçüncüsü olurken günün en başarılı dürümü yapan Hasan oldu. Hasan, mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. Kırmızı takım kaptanı olarak da Mert’i seçti. Takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım kaptanı Hasan, seçtiği yarışmacılar; Araz, Sergen, Tahsin ve Görkem oldu.

Kırmızı takım kaptanı Mert, seçtiği yarışmacılar; Eren, Burcu ve Dilara oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Yeni takımların seçilmesinin ardından kaptanların belli olmasıyla sıra düello oyununa geldi. Düello oyununda avantajı kazanan kaptanın, takımına bir gün önceden yarın yapılacak yemekleri bilme hakkına sahip olduğu açıklandı. Bu ödülü almak isteyen Mert ile Hasan düelloda karşı karşıya geldi.
Ürünleri tahmin etme oyunu şeklinde oynanan kaptanlar düellosunda on bir ürünün tahmin edilesi sonrasında Hasan 8’e 7 kaptanlık düellosu oyununu kazandı. Kaptanlar düellosu oyununu kazanan Hasan, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yapılacak yemekleri takımıyla öğrenme hakkı elde etmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler