Ana SayfaDizilerMasterChef 15. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 15. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Hafta içi eleme potasına düşen 6 yarışmacı iki turdan oluşan eleme oyunda mücadele verdi. MasterChef 15. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Yarışmaya kim veda etti? Detaylar haberimizde…

MasterChef 15. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 15. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 15. haftanın son gününde iki turdan oluşan eleme oyunlarıyla ekrana geldi. Nefeslerin tutulduğu oyunların ilk turunda hafta içi eleme potasına düşen 6 yarışmacı önlerindeki kutuları açtı ve şefler yarışmacılardan Avakado ürününü kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

BİRİNCİ ELEME TURU!

Altı yarışmacı Avakado’yu kullanarak yaratıcı yemek yapmak için mücadele verdi. Verilen sürenin sonunda, iki yarışmacı bu ürünle tatlı yaptı. Diğer dört yarışmacı tuzlu yemek yaptı ve yaptıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yemekleri tek tek değerlendirip en başarılı üç yarışmacıyı belirledi.

İlk turun en başarılı yemeğini yapan yarışmacı Burcu oldu. Burcu, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Günün ikinci en başarılı yemeğini Hasan yaptı. Oda son dokuz kadrosunun içinde olmayı garantiledi. Günün üçüncü başarılı yemeğini yapan yarışmacı Araz oldu. Araz’da, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

İKİNCİ ELEME TURU!

İkinci tura Tahsin, Safanur ve Görkem kaldı. Somer şef ikinci turda kendi imza yemeğiyle yarışmacıların karşısına çıktı. Son tura kalan üç yarışmacı var güçleriyle Somer şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin bitmesiyle üç yarışmacı da tamamladıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yemekleri değerlendirdikten sonra en başarılı tabağı yapan ismi açıkladı. Somer şefin tabağına en yakın tabağı yapan Tahsin oldu.

Tahsin, bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Geriye Safanur ile Görkem kaldı. İki yarışmacı arasından en iyi tabağı yapan Görkem oldu. Safanur, 15. haftanın elenen yarışmacısı oldu. Şefler, Safanur’a övgüler yağdırdı ve ona bu yolda başarılar diledi. Safanur, önce şeflerle sonra da arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler