Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride'nin Korktuğu Başına Geliyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride’nin Korktuğu Başına Geliyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 23. yeni bölümüyle 9 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Muzo, Meliha’nın Hayri’yi görmesini engellemek için onun kalbini kırar. Sedat, Meliha’yı otele çağırıp ona abisinden uzak durmasını ister. Feride, Adil’in kendisini aldattığından emin olur. Nalan’dan babasını takip etmesini ister. Adil, Nalan’ı karşısında görünce şok olur. Camdaki Kız 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Feride’nin korktuğu başına geliyor. Nalan, Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu ona soruyor.

Perşembe Dizileri 2021

Feride’nin Korktuğu Başına Geliyor!

Camdaki Kız 23. bölüm 1. fragmanında; Nalan, Hayri’den yardım istiyor ve ondan babasının gittiği mezarın kime ait olduğunu öğreniyor. Levent, Selen’in bebek sahibi olmak için tedavi olduğunu öğreniyor. Ona, bunca zaman bu durumu kendisinden sakladığı için çok kızıyor. Nalan, annesinin karşısına çıkıp Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu soruyor.

İşte Camdaki Kız 23. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Muzo’nun bir kız arkadaşı olması evdekileri çok mutlu eder. Özellikle Gülcihan, bir an Muzo’yu evlendirmek ister. Sedat’ın, Melisa’ya karşı tavırlı olduğu kimsenin gözünden kaçmaz. Hayri, Meliha evdeyken eve girer. Muzo, onun Meliha’yı görmemesi için Hayrı’yi herkesin için azarlar.

Hayri, herkesin içinde Muzo’nun kendisini azarlanmasını hazmedemez ve hemen evden ayrılır. Muzo, Hayri gittikten sonra Meliha’yı evden çıkartır. Ona, bir süre eskortluk yapmamasını onun kimle karşılaşacağını bilmediğini ona kazanacağı parayı fazlasıyla vereceğini söyler. Hayri, ertesi gün Rafet beyin yanına gidip işten ayrılmak istediğini söyler.

Sedat, Meliha’yı pazarlayan kişiyi arayıp onu otel odasına ister. Meliha, otel odasında Sedat’la karşılaşınca şok olur. Sedat, onun kim olduğunu bildiğini bir an evvel abisinden ayrılmasını ister. Hatta ona yüklü bir miktar para verir. Meliha ise, kendisinin elinde onunla çekilmiş video olduğunu söyleyince Sedat ne yapacağını bilemez.

Meliha, Melisa kılığına bürünüp Gülcihan’ın yanına gider. Muzo, hemen onu evden çıkartıp bir daha kendisinin haberi olmadan böyle bir şey yapmasını istemediğini söyler. Feride, Adil’in bir kadınla konuştuğunu kulaklarıyla duyar. Yaşadığı şokla merdivenlerden düşüp ayağını sakatlar.

Nalan’dan babasını takip etmesini ister. Adil, çiçek alıp bir mezarlığa gider. Feride, bunu öğrenince Nalan’dan hemen oradan uzaklaşmasını ister. Nalan, mezarı görmeden ayrılır. Ancak, mezarın yerini de öğrenir. Cana, Adil’i iyice kafese alır. Kocasından para alamadığı için parasız kalan Cana, Adil’den para ister.

İkili buluşur. Adil, Cana’nın hesabına para gönderir. Rafet, Hayri’yle konuşmak için onun evine gider. Meliha, börek yapıp Hayri’ye götürmek için evden çıkar. Nalan, Cana ile babasını birlikte yakalar ve yanlarına gidip orada kendisini görmeyi beklemediklerini yüzlerine vurur.

Hayri, kapıyı açar ve Meliha, içeriden Rafet’in sesini duyar. Rafet’te yerinden kalkıp kapıya doğru yönelir.

Camdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adil Nalan’ı Karşısında Görünce Şok…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler