Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adil Nalan'ı Karşısında Görünce Şok...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adil Nalan’ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Muzo, Meliha’nın Hayri’yi görmesini engellemek için onun kalbini kırıyor. Sedat, Meliha’yı otele çağırıp ona abisinden uzak durmasını istiyor. Feride, Adil’in kendisini aldattığından emin oluyor. Nalan’dan babasını takip etmesini istiyor. Adil, Nalan’ı karşısında görünce şok oluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Adil Nalan’ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Muzo’nun bir kız arkadaşı olması evdekileri çok mutlu ediyor. Özellikle Gülcihan, bir an Muzo’yu evlendirmek istiyor. Sedat’ın, Melisa’ya karşı tavırlı olduğu kimsenin gözünden kaçmıyor. Hayri, Meliha evdeyken eve giriyor. Muzo, onun Meliha’yı görmemesi için Hayrı’yi herkesin için azarlıyor.

CAMDAKİ KIZ 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hayri, herkesin içinde Muzo’nun kendisini azarlanmasını hazmedemiyor ve hemen evden ayrılıyor. Muzo, Hayri gittikten sonra Meliha’yı evden çıkartıyor. Ona, bir süre eskortluk yapmamasını onun kimle karşılaşacağını bilmediğini ona kazanacağı parayı fazlasıyla vereceğini söylüyor. Hayri, ertesi gün Rafet beyin yanına gidip işten ayrılmak istediğini söylüyor.

Sedat, Meliha’yı pazarlayan kişiyi arayıp onu otel odasına istiyor. Meliha, otel odasında Sedat’la karşılaşınca şok oluyor. Sedat, onun kim olduğunu bildiğini bir an evvel abisinden ayrılmasını istiyor. Hatta ona yüklü bir miktar para veriyor. Meliha ise, kendisinin elinde onunla çekilmiş video olduğunu söyleyince Sedat ne yapacağını bilemiyor.

Meliha, Melisa kılığına bürünüp Gülcihan’ın yanına gidiyor. Muzo, hemen onu evden çıkartıp bir daha kendisinin haberi olmadan böyle bir şey yapmasını istemediğini söylüyor. Feride, Adil’in bir kadınla konuştuğunu kulaklarıyla duyuyor. Yaşadığı şokla merdivenlerden düşüp ayağını sakatlıyor.

Nalan’dan babasını takip etmesini istiyor. Adil, çiçek alıp bir mezarlığa gidiyor. Feride, bunu öğrenince Nalan’dan hemen oradan uzaklaşmasını istiyor. Nalan’ın annesinin mezarını görmesini istemiyor. Nalan, mezarı görmeden ayrılıyor. Ancak, mezarın yerini de öğreniyor. Cana, Adil’i iyice kafese alıyor. Kocasından para alamadığı için parasız kalan Cana, Adil’den para istiyor.

İkili buluşuyor. Adil, Cana’nın hesabına para gönderiyor. Rafet, Hayri’yle konuşmak için onun evine gidiyor. Meliha, börek yapıp Hayri’ye götürmek için evden çıkıyor. Nalan, Cana ile babasını birlikte yakalıyor ve yanlarına gidip orada kendisini görmeyi beklemediklerini yüzlerine vuruyor.

Hayri, kapıyı açıyor ve Meliha, içeriden Rafet’in sesini duyuyor. Rafet’te yerinden kalkıp kapıya doğru yöneliyor. Meliha ile Rafet, karşılaşacak mı?

Camdaki Kız 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Babası İle Cana’yı Birlikte…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler