Ana SayfaDizilerMasterChef 15. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 15. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programa MasterChef Türkiye 2021, 15. hafta 3. dokunulmazlık oyununu Alanya’da yaptı. MasterChef ekibi, oyundan önce Alanya’yı gezdi ve kendi elleriyle Avakado ve Portakal topladı. Mavi ve Kırmızı takım Alanya’ya özgü yemekleri yapıp misafirlerin beğenisine sundu. MasterChef 15. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

MasterChef 15. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef ekibi bu hafta Alanya’ya gitti. Alanya’da büyük bir ilgiyle karşılanan ekip, önce yörenin en güzel yerlerini gezdi. Daha sonra şefler takımlara yapacakları yemekleri açıkladı. Her iki takımda Alanya’nın yemeklerini en güzel bir şekilde yapıp misafirlerin beğenisine sunmak için büyük bir mücadele verdi.

15. HAFTA 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve kırmızı takım, kendilerine verilen yemekleri eksiksiz bir şekilde yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler, yemeklerin tadımını yapıp beğendikleri takıma puanlarını verdi. Ekip stüdyoya döndükten sonra kutu açıldı. Mavi takımın yemekleri daha çok beğenildi ve bu da puanlara yansıyınca haftanın 3. dokunulmazlık oyununun kazananı mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın iki dokunulmazlığını alan kırmızı takım, son dokunulmazlık oyununu mavi takıma kaptırdı. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılardan yaratıcılıklarını kullanarak değerlendirme yemekleri yapmalarını istedi.

Verilen süre içinde beş yarışmacı var güçleriyle en iyi yemeği yapmak için mücadele etti. Sürenin bitmesiyle şefler yemeklerin tadımını yaptı ve en iyi yaratıcı yemeği yapan ismi açıkladı. Dilara, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dilara, eleme adayı olarak Görkem’in ismini verdi. Onun ismini vermesinde en az emek harcanan yemeği yapmasını gerekçe gösterdi. Görkem, Dilara’nın bu açıklamasına itiraz etti ve stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Takım diğer eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı. En çok oyu alan Safanur oldu. Safanur, haftanın 6. eleme adayı oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Burcu, Tahsun, Araz, Hasan, Görkem ve Safanur oldu. Bu altı yarışmacıdan biri pazar akşamı yapılacak eleme gecesinde yarışmaya veda edecek.

MasterChef 15. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler