Ana SayfaDizilerMasterChef 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 15. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Dokunulmazlık oyununda geçen sene Kıbrıs’tan yarışmaya katılan Tanya konuk oldu. Yarışmacılar birbirlerine bağlı bir şekilde Kıbrıs yemeklerini yapmaya çalıştı. MasterChef 15. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 15. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

MasterChef 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 15. haftasının ikinci dokunulmazlık oyununda takımlardan Kıbrıs yemeklerinden oluşan bir menü yapılması istendi. Asıl sürpriz şefler açıkladı. Yarışmacılar, bu yemekleri birbirlerine bağlı olarak yapacaklarını öğrendi. Zorlu dokunulmazlık oyunu başladı.

15. HAFTANIN 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU! 

Mavi ve Kırmızı takım, Kıbrıs yemeklerini birbirlerine bağlı bir şekilde yapmaya başladı. Yarışmacılar hayli zorlandı. Zaman zaman yarışmacılar arasında anlaşmazlık yaşandı. Verilen sürenin bitiminde her iki takımda yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

Şefler yemeklerin tadımını yaptı ve kazanan takımın yemeklerini açıkladı. En çok kırmızı takımın yemekleri beğenildi. Kırmızı takım haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun kazananı oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu da Kırmızı takıma kaptırdı ve bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Zaten iki yarışmacısı eleme potasında olan mavi  takımdan bireysel dokunulmazlık oyununa Sergen, Araz ve Hasan katıldı.

Şefler, bu üç yarışmacıdan haşlama tekniğiyle yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Süre başladı ve üç yarışmacı haşlama tekniğini kullanarak en yaratıcı yemeği yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen süre bitti ve yarışmacılar yemeklerini şeflerin beğenisine sundu.

3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Şefler, yemeklerin tadımını yaptı ve sonucu açıklamak için üç yarışmacıyı öne çağırdı. Günün en az başarılı tabağını yapan Araz oldu. Araz, direkt haftanın 3. eleme adayı oldu. İkinci en az başarılı tabağını yapan ise Hasan oldu. Hasan, haftanın 4. eleme adayı oldu. Sergen, günün en iyi tabağını yaparak eleme potasına girmekten kurtuldu.

MasterChef’in bu akşam ki bölümünde yine mavi takıp dokunulmazlığı kaybederse Sergen, 5. eleme adayı olacak ve pazar günü yapılacak eleme oyununda mavi takımın tüm yarışmacıları eleme potasında yarışacak.

MasterChef 15. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler