Ana SayfaDizilerMasterChef'in 125. Bölümünde Tanya Sürprizi!

İlgili Postlar

MasterChef’in 125. Bölümünde Tanya Sürprizi!

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in, bu akşamki bölümünde takımlar haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele edecek. Şefler, yarışma başlamadan geçen senenin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden katılan Tanya’yı stüdyoya davet ediyor. MasterChef’in 125. bölüm fragmanı yayınlandı. MasterChef’in 125. bölümünde Tanya sürprizi yaşanıyor. Detaylar haberimizde…

MasterChef 15. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

MasterChef’in 125. Bölümünde Tanya Sürprizi!

MasterChef Türkiye 2021’in 125. bölüm fragmanı yayınlandı. Şefler, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu başlamadan önce stüdyoya, geçen senenin başarılı yarışmacılarından Tanya’yı davet ediyor. Tanya’nın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine ait yemeklerin yapılacağı için orada olduğu açıklanıyor.

İşte MasterChef Türkiye 125. bölüm fragmanı…

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021 125. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

MasterChef Türkiye’nin geçen sene yarışmacılarından Tanya, bu akşam haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için stüdyoya davet ediliyor. Şefler, yarışmacılara bir sürprizi olduğunu açıkladı ve stüdyoya Tanya giriyor.

Geçen seneye adını kazıyan başarılı yarışmacı Tanya, mavi ve kırmızı takıma Kıbrıs yemekleri yapacaklarını açıklıyor. Yarışmanın yayınlanacağı bu akşamki bölümünde Yavru Vatan Kıbrıs’ın yemekleri yapılacağı açıklanıyor.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, birbirlerine bağlı bir şekilde Kıbrıs yemekleri yapmaya çalışıyor. Böylesine büyük bir zorlukla yarışan takımlardan hangisi yarışmanın galibi olacak?

Henüz netleşmedi ancak, tadımları Tanya mı yapacak? Tüm bu soruların cevabı MasterChef Türkiye 2021’in 125. bölümünde…

MASTERCHEF’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Mehmet şef, mavi takım yarışmacılarına kendi imza yemeğini tanıttı. Mehmet şefin imza yemeğine en yakın tabağı yapan yarışmacının kazanacağı bireysel dokunulmazlık oyununda tüm yarışmacılar eksik ürünle yemeğini bitirdi.

Mehmet şef, kendi tabağına en yakın tabağı yapan yarışmacının Hasan olduğunu açıkladı. Hasan, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Hasan, ilk eleme adayı olarak Tahsin’in ismini verdi. Daha sonra yarışmacılar kendi aralarında oylarını kullandı ve ikinci eleme adayını belirledi. En çok oyu olan yarışmacı Burcu oldu. Burcu, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Böylece; Tahsin ile Burcu, haftanın ilk iki eleme adayı oldu.

MasterChef 15. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler