Ana SayfaDizilerKardeşlerim 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şengül Elindeki Videoyla Akif'in Karşısına Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şengül Elindeki Videoyla Akif’in Karşısına Çıkıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 31. yeni bölümüyle 4 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şengül, tamir ettirdiği telefonuna kendi kartını takar. İçini açıp videolara bakarken Kadir’in kaza yaptığı anın videosunu seyreder. Şengül, izledikleri karşısında şok olur. Şengül, bundan sonra ne yapacak? Kardeşlerim 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şengül, elindeki videoyla Akif’in karşısına çıkıyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Şengül Elindeki Videoyla Akif’in Karşısına Çıkıyor!

Kardeşlerim 31. bölüm 2. fragmanında: Asiye, Doruk’un en zor günlerinde yanında olmasından dolayı onu affedip onunla tekrardan sevgili oluyor ve onu çok sevdiğini söylüyor. Şengül, elindeki videoyla Akif’in kapısını çalıyor. Akif’e, bunun hesabını karakolda vereceğini söylüyor. Ancak, Akif’in Şengül’ü susturması çok kolay olacağa benziyor. Çünkü Şengül, parayı duyunca elindeki videoyu ona verecektir.

İşte Kardeşlerim 31. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1465770248498565120

KARDEŞLERİM 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, abisi öldükten sonra onun ölümüne kimler sebep olduysa bulmaya çalışır. Her yere ilanlar asıp kazayı gören varsa kendisini aramasını ister. Akif, Melisa’yı tedavi için yurt dışına gönderir. Bu arada Kaan’dan, okulda gözü kulağı olmasını ister. Süsen’den gözünü ayırmamasını ister.

Ömer, işteyken bir görgü şahidi ona mesaj çeker. Heyecanlanan Ömer, restoranın tabaklarını kırar. İş yeri sahibi Ömer’i işten çıkartır. Asiye, okuldan çıkışta evlere temizliğe gidip eve para getirmek için uğraşır.

Okuldayken Ömer’i birisi arar ve kaza anına dair elinde görüntüler olduğunu söyler. Ömer, hemen adamın bulunduğu adresi alır. Kaan, adresi duyar ve hemen babasını arar. Okulda olan Akif, hemen Ömer’in dışarı çıkmasını engellemek için bir toplantı yapar.

Bu sırada Kaan, gidip adama kendisini Ömer olarak tanıtıp elindeki videoyu kendisine gönderir. Akif, onun videoyu gördüğünü öğrendikten sonra Ömer oraya gitmeden adama yüz bin lira teklif edip elindeki telefonu satın almak ister. Adam ise iki yüz bin lira ister. Akif, o parayı verip telefonu alır.

Akif, Orhan’ın yerine başka birini alır. Orhan, eski işine yani hademeliğe geri dönmek zorunda kalır. Harika, Oğulcan’la dışarı çıkar. Onunla eğleneceklerini söyleyip gidip bir mağazadan hırsızlık yapar. Mağaza sahibi durumu öğrenir. Oğulcan, babasını arar ve ondan 550 lira para ister.

Orhan, kömür alacağı parayı gidip Oğulcan’ı kurtarmak için verir. Şengül, Harika’nın yanına gidip onun saçlarından tutup ondan oğlundan uzak durmasını ister. Akif, elindeki telefonu kırıp çöpe atar. Şengül, telefonu yaptırıp içine kendi kartını taktırır. Telefonun içerisinde başkalarına ait fotoğraflar bulur.

Kardeşlerim 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Videoyu Görünce Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler