Ana SayfaDizilerElkızı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Ezo'yu Korumak İçin Peşine Koruma...

İlgili Postlar

Elkızı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Ezo’yu Korumak İçin Peşine Koruma Takıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 7. yeni bölümüyle 4 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezo’nun doğum günü gelir. O gün annesini kaybeden Ezo, doğum gününü kutlayamaz. Zeliha, kendisini Cavidan’ın kapattığı yerden kurtulur ve kızının yanına gider. Ezo, öldü zannettiği annesiyle karşılaşacak mı? Elkızı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, Ezo’yu Harun’dan korumak için peşine konuma takıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ali Ezo’yu Korumak İçin Peşine Koruma Takıyor!

Elkızı 7. bölüm 2. fragmanında; Ezo, Ali’nin peşine koruma taktığını öğreniyor ve onu arıyor. Oda, ona zarar gelmemesi için böyle bir şey yaptığın söylüyor. Ezo, Harun’a aşık olup olmadığını anlayamıyor. Emin olmak için Seher’le konuşuyor. Ama Seher’in, söylediklerinin hiç birini hissetmediğini anlıyor.

İşte Elkızı 7. bölüm 2. fragmanı…

ELKIZI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Bekir, Ezo’yu bayıltıp kaçırır ve onu götürüp bir kulübeye kapatır. Ezo, eli kolu bağlı bir şekilde kulübede mahsur kalır. Bekir, tekrar hastaneye dönüp Cavidan’a Ezo’nun elinde olduğunu söyler. Cavidan, Ezo’ya Bekir’in zarar vermesinden korkup komutana bir şey söyleyemez.

Bekir, Ezo’nun yanına gidip ona kendisiyle evlenmesini ister. Eğer kabul etmezse onu karakola şikayet edeceğini söyler. Ezo, onunla evlenmeyeceğini ne isterse yapmasını ister. Aslı, para çekip Harun’a verdiği için borçluları evini ve iş yerini talan eder. Böyle olunca da hemen hastaneden çıkıp Harun’un yanına gelir.

Harun, annesine kızdığı için bir otele yerleşir ve içmeye başlar. Cavidan, evde ne kadar para ve altın varsa bir çantaya doldurur. Bekir’e götürmek için evden çıkarken Ali ile komutanla karşılaşır. Seher, Cavidan’ın arabasının bagajına saklanır.

Cavidan, Bekir’le buluşmaya gider. Ona çanta dolusu para ve altını verip torununu serbest bırakmasını ister. O ise, kendisinin Ezo’yla evlenip tüm varlığın sahibi olacağını söyler. Seher, bagajdan tüm konuşulanları duyar.

Bu arada Ezo’nun telefon sinyallerinin en son görüldüğü yer bulunur. Jandarma oraya doğru giderken Seher, Bekir’in Ezo’yu sakladığı yeri bulur. Bekir’in, kendisiyle gönül eğlendirdiğini, Ezo’yla evlenmek istediğini duyar. Ezo, Bekir’le asla evlenmeyeceğini söyleyince oda kulübeyi ateşe verir.

Seher, Ezo’yu alevlerin arasından kurtarır. Ali, Ezo’ya evlenme teklif etmek için birlikte buluştukları kulübeye sürprizler hazırlar. Ezo, oraya giderken Harun, onu görür. Yerde bir yüzük bulur.

Ona bakarken Ezo, dışarı çıkar ve Harun, Ali’nin Ezo’ya yapacağı evlenme teklifinin üzerine konar ve ona evlenme teklifi eder. Ezo ise, Harun’la evlenmeyi düşünmeye başlar.

Elkızı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeliha Kapatıldığı Yerden Kaçmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler