Ana SayfaKimdirTanya Kilitkayalı Kimdir?

İlgili Postlar

Tanya Kilitkayalı Kimdir?

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasıyla tanınan Tanya Kilitkayalı kimdir? Tanya Kilitkayalı kaç yaşında? Tanya Kilitkayalı TV programları neler? Tanya Kilitkayalı aslen nereli? Tanya Kilitkayalı hangi burç? Tanya Kilitkayalı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Tanya Kilitkayalı Kaç Yaşında? Tanya Kilitkayalı Aslen Nereli? Tanya Kilitkayalı Hangi Burç?

Tanya Kilitkayalı 7 Ocak 1995 tarihinde Kıbrıs’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Kıbrıslı olan Tanya Kilitkayalı, Oğlak burcudur.

Tanya Kilitkayalı Kimdir?

Tanya Kilitkayalı Namık Kemal Lisesi’nden mevzun olduktan sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü bitirmiştir. Mezun olmasının ardından Alaçatı Alancha Restaurant’ta stajyer olarak çalışan Tanya Kilitkayalı, buna ek olarak, Arkın Palm Beach Hotel, Merit Royal, Salamis gibi ünlü otellerde stajyerlik yapmıştır. Okuldan 2017 senesinde mevzun olan Tanya Kilitkayalı, master yapma kararı alarak okuduğu okulda eğitimine devam etmiştir. 2019 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Tanya Kilitkayalı, eğitim gördüğü okulda öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Kıbrıs Mutfağı üzerine aile ile birlikte işlettiği bir restoranı bulunan Tanya Kilitkayalı, bu yıl MasterChef 2020’ye katılarak ana kadroya girmeye hak kazanmış ve elenene kadar başarılı perfomansıyla jürilerin övgüsünü kazanmıştır.

Tanya Kilitkayalı TV Programları

  • 2020 – MasterChef Türkiye

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler