Ana SayfaKimdirSaadet Özsırkıntı Kimdir?

İlgili Postlar

Saadet Özsırkıntı Kimdir?

“O Ses Türkiye” sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir? Saadet Özsırkıntı kaç yalında? Saadet Özsırkıntı aslen nereli? Saadet Özsırkıntı TV programlar neler? Saadet Özsırkıntı hangi burç? Saadet Özsırkıntı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Saadet Özsırkıntı Kaç Yaşında? Saadet Özsırkıntı Aslen Nereli? Saadet Özsırkıntı Hangi Burç?

Saadet Özsırkıntı, 1 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Adanalı olan Saadet Özsırkıntı, Boğa burcudur.

Saadet Özsırkıntı Kimdir?

Saadet Özsırkıntı eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Özel Çağ Koleji’nden mevzun olduktan sonra Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü kazanan Saadet Özsırkıntı mevzun olduktan sonra dil eğitimi için İngiltere’ye gitmiş, bir süre yaşantısını orada sürdürdükten sonra Türkiye’ye geri dönmüştür. Reklam projeleriyle tanınan Saadet Özsırkıntı daha sonra Tv 8 kanalında Dünya Listeleri Müzik programının sunuculuğunu üstlendi.

Acun Ilıcalı projelerinde görev alan Saadet Özsırkıntı, 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu oldu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Saadet Özsırkıntı, O Ses Türkiye sunucusu olarak tanınmıştır.

Saadet Özsırkıntı TV Programları

  • 2019 – O Ses Türkiye
  • 2012 – Dünya Listeleri Müzik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler