Ana SayfaKimdirNazlı Senem Ünal Kimdir?

İlgili Postlar

Nazlı Senem Ünal Kimdir?

“Menajerimi Ara” dizisinin genç oyuncusu Nazlı Senem Ünal kimdir? Nazlı Senem Ünal kaç yaşında? Nazlı Senem Ünal aslen nereli? Nazlı Senem Ünal dizileri neler? Nazlı Senem Ünal filmleri neler? Nazlı Senem Ünal hangi burç? Nazlı Senem Ünal hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Nazlı Senem Ünal Kaç Yaşında? Nazlı Senem Ünal Aslen Nereli? Nazlı Senem Ünal Hangi Burç?

Nazlı Senem Ünal, 22 Mayıs 1991 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olan başarılı oyuncu Nazlı Senem Ünal, İkizler burcudur.

Nazlı Senem Ünal Kimdir?

Nazlı Senem Ünal eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi lise yıllarında başlayan Nazlı Senem Ünal “Müjdat Gezen Sanat Merkezinde” oyunculuk dersleri almıştır. Nazlı Senem Ünal ilk oyunculuk deneyimini “Üzgünüm Leyla” dizisi ile yaşayan Nazlı Senem Ünal daha önce Tat Ketçap Vakıfbank ve Lenova gibi firmaların reklam filmlerinde de yer almıştır.

Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak da yer alan zamanda “Aykut Enişte” ve “Organize İsler: Sazan Sarmalı” filminde beyaz perdede izleyici karşısına çıkmıştır. Nazlı Senem Ünal bu yıl Star Tv ekranlarında yayımlanan “Menajerimi Ara” dizisinde “Jülide” karakterini canlandırmaktadır.

Nazlı Senem Ünal Dizileri

  • 2020 – Menajerimi Ara
  • 2002 – Üzgünüm Leyla

Nazlı Senem Ünal Filmleri

  • 2020 – Aykut Enişte
  • 2019 – Organize İsler: Sazan Sarmalı

Nazlı Senem Ünal Tv Programları

  • 2019  – Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Kuşak
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler