Ana SayfaDizilerSadakatsiz 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leyla Aras İle Asya'yı Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leyla Aras İle Asya’yı Tehdit Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 41. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aras, Leyla’ya anlaşmalı boşanma protokolünü imzalatıp Türkiye’ye dönüyor. Asya ile Aras, geceyi birlikte geçiriyor. Derin, Leyla’nın oyununa geliyor ve ona Asya ile Aras’ın birlikte çekilmiş fotoğraflarını gönderiyor. Leyla, Aras ile Asya’yı elindeki fotoğraflarla boşanmamak için tehdit ediyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Leyla Aras İle Asya’yı Tehdit Ediyor!

Sadakatsiz 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aras, Londra’da iken Asya’yı arayıp Leyla’ya anlaşmalı boşanma protokolünü imzalattığını haber veriyor. Sonra Türkiye’ye dönüyor. Asya, Aras’ı onun evinde karşılıyor. Aras, Leyla’dan cuma günü boşanacağını söyleyip Asya’ya artık aralarında bir engel kalmadığını söylüyor.

SADAKATSİZ 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya ile Aras, o geceyi birlikte geçiriyor. Yine de Asya Aras’a, davaya kadar birbirlerine mesafeli davranmalarını gerektiğini söylüyor. Leyla, Derin’i arayıp Aras’ın Türkiye’ye döndüğünü, ondan cuma günü anlaşmalı bir şekilde boşanacağını söylüyor. Derin, bu duydukları karşısında çok mutlu oluyor.

Leyla, Derin’e bu davadan eli boş çıkacağını Aras’tan mal mülk alabilmek için onların birlikte samimi fotoğraflarına ihtiyacı olduğunu söylüyor. Derin, Leyla’ya yardım edeceğini söyleyip onların peşine bir adam takıyor ve ikilinin fotoğraflarını çekiyor. Leyla, elindeki fotoğrafların bir işe yarayamayacağını bir plan kurup onların bir araya gelmelerini sağlamasını istiyor.

Asya, bir toplantı için İstanbul’a gidiyor. Derin’in tuttuğu adam Asya’nın telefonunu çaldırıyor. Arabasını da bozup onun Tekirdağ’a dönmesini engelliyor. Adam Asya’nın telefonundan Aras’ı arayıp onu aradığı telefonu yol kenarında bulduğunu söylüyor.

Asya, araba çalışmayınca telefonuna bakıyor. Bulamayınca otele geri girip telefonunu arıyor. O sırada Aras, resepsiyonu arayıp Asya’ya ulaşıyor. Ona durumu anlatıp ondan kendisini beklemesini istiyor. Aras, gidip İstanbul’dan Asya’yı alıyor. Otelden çıkarken Derin’in adamı onların fotoğrafını çekiyor.

Ertesi gün Aras’a kargoyla Asya’nın telefonu geliyor. Aras, telefonu alıp Asya’nın evine gidiyor. Onu durumu anlatıyor. İkili konuşurken kapı çalıyor. Leyla, elindeki fotoğrafları Asya ile Aras’a gösteriyor ve boşanmak istemediğini söylüyor. Aras’a, eğer kendisiyle boşanırsa bu fotoğrafı tüm Tekirdağ’a yayacağını söylüyor.

Sadakatsiz 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Aras İle Asya’dan Ne İstiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler