Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Murtaza Gülfem'e Yavuz'un İsmini Verecek...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Murtaza Gülfem’e Yavuz’un İsmini Verecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Davut, Ali ile Malik’in anlaşmasını yırtıp madene kendisinin ortak olmak istediğini söylüyor. Ali, Malik’i tehdit edip onun bu ortaklıktan vazgeçemeyeceğini söylüyor. O gece Malik kayboluyor. Asude ile Yavuz, Malik’i kaçırıp onun elinden imzalı kağıt almaya çalışıyor. Malik’in ölüsü madende bulunuyor. Suç, Davut’un üzerine kalıyor. Murtaza Gülfem’e Yavuz’un ismini verecek mi?

Çarşamba Dizileri 2021

Murtaza Gülfem’e Yavuz’un İsmini Verecek Mi?

Kanunsuz Topraklar 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Davut, davete gidip Ali’nin madene ortak olmasına karşı çıkıyor. İmzalanan protokolü yırtıp atıyor. Ali, Malik’in yanına gidip eğer kendisine madeni ortak ederse onun canına okuyacağını söylüyor. Asude, onların tartışmasını duyuyor. O gece Malik, arabasıyla eve dönerken birilerinin kendisini takip ettiğini anlıyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülfem, davetten herkes ayrıldıktan sonra Davut’la oturup konuşuyor ve ona Ali’nin kendisini onun ve babasının canıyla tehdit ettiğini, ona ve babasına bir zarar gelmesin diye Ali’ye boyun eğmek zorunda kaldığını anlatıyor. Davut, Gülfem’i eve bırakıyor. O gece Malik eve gelmiyor. Ertesin gün Malik’in arabası ormanda bulunuyor.

Arabada kan da gören jandarma Malik’in hayatından endişe ediyor. Davut, Kasapoğlu’nun yanına gidip onların adamlarını alıyor ve hep birlikte jandarmaya yardım edip Malik’i arıyorlar. Malik’in kanlı ceketi de bulunuyor.

Yavuz, jandarmaya gidip Malik’in kaçırılmasında Celal’in olduğunu ihbar ediyor. Daha sonra Asude gidip, Malik ile Ali’nin tartışmalarına şahit olduğunu, Malik’i Ali’nin kaçırmış olabileceğini söylüyor.

Asude ile Yavuz, buluşup konuşurken Ali geliyor. Ali, onların Malik’i kaçırdığını ve suçu kendisinin üzerine atmaya çalıştığını anladığını söylüyor. O sırada Asude’ye bir telefon geliyor ve Malik’in öldüğünü öğreniyor.

Ali, Asude ile Yavuz’u ihbar etmemesi karşılığında onlara Malik’i öldürme suçunu Davut’un üzerine atmalarını istiyor. Malik’in cesedi madende bulunuyor. Tüm oklar Davut’un üzerine çevriliyor. Ali, o anları arabasından keyifle izliyor. Bu arada Ali, Fransızlarla anlaşıyor. Rafet, Davut’la konuşmaya geldiğinde silahlı saldırıya uğruyor ve oracıkta ölüyor.

Malik’in cesedini para karşılığında madene yerleştiren Murtaza, Yavuz’dan kendisine vaat ettiği parayı istiyor. Yavuz, Murtaza’ya sert çıkıp ona para falan vermeyeceğini söylüyor. Malik’in vasiyetnamesini açıklamak için Yavuz, onun kızlarını topluyor. O sırada Murtaza içeri giriyor ve Gülfem’e babasını kimin öldürdüğünü bildiğini söylüyor.

Yavuz, tutuşmaya başlıyor. Gülfem, Davut’un suçsuz olduğunu, babasının öldürülmesinde parmağı olanların kim olduğunu öğrenecek mi?

Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Malik’in Ölümü Davut’un Üzerine Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler