Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemil Nesime'den Feride'yi İstiyor!

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemil Nesime’den Feride’yi İstiyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Elbet Bir Gün, 5. yeni bölümüyle 5 aralık pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Murat, Gizem’le konuşur ve onunla kardeşinin peşinde olduğunu söyler. Nesime, oğlunu kurtarmak için kendisini feda eder. Yıllar sonra Cemil’in karşısına çıkar. Elbet Bir Gün 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemil, çocuklarını gösterme karşılığında Nesime’den Feride’yi istiyor.

Pazar Dizileri 2021

Cemil Nesime’den Feride’yi İstiyor!

Elbet Bir Gün 5. bölüm 2. fragmanında: Mevsim, Ahmet’i evden kaçırmaya çalışıyor. Nesime, Cemil’in karşısına çıkıp ondan Ahmet’i istiyor. Cemil ise, ona çocuklarını göstereceğini, ama karşılığında ondan Feride’yi kendisine getirmesini istiyor.

İşte Elbet Bir Gün 5. bölüm 2. fragmanı…

ELBET BİR GÜN 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Murat, Ahmet’i Cemil’in adamlarının elinden kurtarır. Onu alıp kanala getirir. Ahmet’ten, annesiyle teyzesinin yerini ister. Nesime, oğlunu kurtarmak için gidip her şeyi emniyete anlatmak ister. Ama Gizem, onu engel olur ve Ahmet’i Murat’ın yanından uzaklaştırmaya çalışır.

Murat, Ahmet’den öğrendiği bilgilere göre Mevsim’i arayıp İsmail’i babasının kaçırdığını onu alıkoyduklarını bildiklerini söyler. Mevsim, durumu inkar eder. Mehmet, Sevilay’ın kendisini ihbar edeceğini anlar ve kaçak malları başka gemiyle aktarır.

Sevilay, Mehmet’i zarara sokamadığı için sinir krizleri geçirir. Mehmet, Gizem’in kendisinden gizli bir şeyler yaptığını anlar. Onun yalanını yakalayınca adamından onun her adımını takip etmesini ister. Ahmet, Murat’a annesinin ve teyzesinin yerini ona söyler.

Bunu öğrenen Nesime, hemen evden çıkıp başka yere gider. Cemil, Mevsim ile kardeşi Kamil’in arkasından işler çevirdiğini anlar. Ahmet, Murat’ın yanından kurtulup annesinin yanına gitmek ister.

Mehmet, Gizem’le buluşup ona neden kendisine yalan söylediğini sorar. O ise, Gizem’den özür dileyip, ondan bir an bile şüphe ettiği için özür diler. O sırada Sevilay gelir. Sevilay, Gizem’le Mehmet’in oturduğu masaya gidip onları rahatsız eder. Mehmet, durumu kurtarır ve Gizem’le daha önce tanıştıklarına ikna eder.

Sevilay, tuvalette Gizem’in yanına gidip erkeklerin kadınları üzeceğini ve onu çok tanıdığını söyleyip onun aklını karıştırmaya çalışır. Amacına ulaşamayınca da çok öfkelenir. Cemil, Ahmet’i bulup konağına getirtir.

Cemil, Ahmet’ten babasıyla konuştuğunu öğrenir. Kardeşinin İsmail’i öldürmeyip kendisinden sakladığını öğrenir. Kamil’i arayan Cemil, ona İsmail’in nerede olduğunu sorar. Kendisine yalan söylediğini öğrenen Cemil, Kamil’den İsmail’i yanına getirmesini ister. Oda, getirir.

Cemil, Mevsim’e ve Kadir’e ceza kestiğini söyler. Mevsim, kardeşi Ahmet’e sarılır. Cemil, kendisine ihanet eden kardeşi Kamil’i, gözünü kırpmadan öldürür. Nesime, emniyete gidip her şeyi itiraf etmek durumunda kalır.

Elbet Bir Gün 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesime Cemil’in Tuzağına Düşecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler