Ana SayfaDizilerMisafir 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Erdem Çok Hasta Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Misafir 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Erdem Çok Hasta Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Misafir, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tunç, Nazan’ın elmasları sakladığını anlıyor. Nazan, elmasları almak için Erdem’in evine gidiyor. Gece, her şeyi hatırladığını Tunç’u bıçakladığını itiraf ediyor. Erdem, Gece’yle çıktığı yemekte bayılıyor. Gece, Erdem’in karısının kazada ölümüne neden olduğu kadın olduğunu öğreniyor. Erdem, çok hasta olduğunu öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2021

Erdem Çok Hasta Olduğunu Öğreniyor!

Misafir 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Erdem ve çocukları, Gece’ye bir sürpriz hazırlıyor. Gece, kendisi için bir oda ayarlandığını öğrenince çok mutlu oluyor. Erdem’e sarılıp onu öpüyor. Tunç, Nazan’ı altınları satarken yakalıyor. Onu alıp götürüyor ve çantasını boşaltınca elmasların olmadığını görüyor.

MİSAFİR 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Giray, Tunç’un yaralanıp hastaneye getirildiği gün Nazan’ın da onun yanında olduğunu görüntülerden görüyor. Hemen, Erdem’i arayıp yanına geliyor. Nazan, elmasları almak için Erdem’in evine geliyor. Gece’nin elmasları sakladığını öğrenip onun elinden elmasları alıyor.

O sırada Giray geliyor ve Nazan’a, Tunç’u tanıyıp tanımadığını soruyor. O da tanımadığını söyleyince hastanedeki görüntülerin öyle olmadığını söylüyor. Sıkışınca Nalan, Tunç’u Gece’nin bıçakladığını açıklamak zorunda kalıyor.

Gece, Tunç’u bıçakladığını ve her şeyi hatırladığını itiraf ediyor. Erdem, onun her şeyi hatırladığına şaşırmıyor. Gece, Tunç’un kendisine tecavüz etmeye çalıştığını onun için onu bıçakladığını söylüyor. Giray, Tunç’un peşine düşüyor. Nazan, evine gidiyor ve Tunç’tan kurtulmak için onun yerini Giray’a ihbar ediyor.

Erdem ile Giray, Tunç’u sorguya alıyor. Gece, Erdem’in karısının yemek tarifi defterini buluyor. Çocukların en sevdiği yemekleri tarife göre yapıyor. Toprak, eve gelince yemek kokularından annesinin eve döndüğünü düşünüyor. Erdem, Gece’nin yaptıkları karşısında çok duygulanıyor.

Toprak, annesi öldükten sonra ilk kez yemek yiyor. Erdem, Gece’ye teşekkür etmek için onu yemeğe çıkarıyor. Betül’ü arayıp ondan çocuklarına bir kaç saat bakmasını istiyor. O ise, Gece’nin gittiğini düşünüp Erdem’in evine koşa koşa gidiyor. Erdem ile Gece’nin yemeğe çıktığını öğrenince hayal kırıklığına uğruyor.

Erdem ile Gece, güzel bir akşam geçiriyor. Ancak Erdem’in, baş ağrısı tutuyor ve düşüp bayılıyor. Betül, Erdem’i arayıp Torak’ın ateşinin çıktığını söylüyor. İkili apar topar eve geliyor. Ertesi gün Erdem doktora gidiyor.

Doktordan hastalığının ilerlediğini öğreniyor ve ona ölmeyeceğini çünkü karısının öldüğünü üç tane çocuğunun olduğunu söylüyor. Gece, Erdem’in odasını temizlemek için girdiğinde karısının fotoğrafını görüyor. Kazada ölümüne neden olan kadının Erdem’in karısı olduğunu öğrenip hemen ağlayarak evden çıkıyor.

Misafir 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erdem Gece’nin Tüm Geçmişini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler