Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 116. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Çukurova'dan Gitmeye Karar...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 116. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Çukurova’dan Gitmeye Karar Veriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 115. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha’da, Mehmet’e karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Fikret, Züleyha için yine Mehmet’le kavga ediyor. Abdulkadir, Fekeli’yi kendisinin öldürdüğünü Lütfiye’nin öğrendiğini Betül’den duyuyor. Onu tehdit etmek için Fikret’i tuzağa çekiyor. Bir Zamanlar Çukurova 116. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, Çukurova’dan gitmeye karar veriyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fikret Çukurova’dan Gitmeye Karar Veriyor!

Bir Zamanlar Çukurova 116. bölüm 1. fragmanında; Fikret ile Betül’ün nişan törenleri yapılıyor. Lütfiye, Fikret’le konuşup onun Çukurova’dan gitmesinin en doğrusu olduğunu söylüyor. Mehmet ile Fikret, yüzleşiyor. Fikret, Çukurova’dan gitse de Züleyha’yı unutamayacağını ona söylüyor. Daha sonra Fikret, Çukurova’dan ayrılmak için yola çıkıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 116. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1466517670405283846

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 115. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Abdulkadir, kardeşini tam Mehmet’i öldürecekken yakalıyor. Daha sonra onunla konuşup onu öldüremeyeceklerini, her şeyin bir zamanı olduğunu söylüyor. Lütfiye, kendisine gelen telefonla Fekeli’yi Abdulkadir’in öldürdüğünü, arkasında da Mehmet’in olduğunu öğreniyor. Öğrendikten sonra fenalaşıyor.

Züleyha, onu hastaneye yetiştiriyor. Lütfiye, durumu Saniye ile paylaşıyor. Daha sonra Betül’ü yanına çağırıp ondan yardım istiyor. Betül, gidip Abdulkadir’e Fekeli’yi öldürdüğünü Lütfiye’nin öğrendiğini söylüyor. Ona bunun gerçek olup olmadığını soruyor. Oda, gerçek olduğunu, eğer bu işi kurcalamaya deva ederse onu da yakacağını söylüyor.

Fikret, Lütfiye’nin hastalandığını duyunca hastaneye koşuyor. Orada Mehmet’i görünce onu dışarı çağırıp yumruklaşıyor. Züleyha, onları ayırıyor. Mehmet, Züleyha ile buluşup Fikret’in ona aşık olduğunu söylüyor. Züleyha, kendisinin Fikret’in yengesi olduğunu söyleyip buna ihtimal bile vermiyor.

O gün Fikret, Çetin’le dertleşiyor. Çetin, onun Züleyha’ya aşık olduğunu anladığını söylüyor. O sırada Cevdet gelip, kamyonlarla yurt dışına uyuşturucu kaçırıldığını öğrendiğini söylüyor. Abdulkadir’in adamı olan Cevdet, Fikret’le Çetin’in uyuşturucuyu aradıklarının ve bulduklarının görüntülerini çekiyor.

Fikret, yarım ton uyuşturucu buluyor. Onları imha ettikten sonra Züleyha ile Mehmet’in yanına gelip elindeki uyuşturucuyu onlara gösteriyor. Mehmet’in, bu uyuşturucuları kamyonlarla yurt dışına kaçırdığını öğrendiğini söylüyor. Züleyha, Fikret’e inanmıyor. Lütfiye, Fikret’le konuşup onu Betül’le evlenmeye ikna ediyor.

Lütfiye ile Betül, nişan alışverişine çıktıklarında Abdulkadir’in adamları onları kaçırıyor ve bir sinema salonuna götürüyor. Abdulkadir, Fikret’in uyuşturucuları bulduğu anların videosunu onlara izletiyor. Üzerinde oynanan videoda Fikret, uyuşturucuları kamyona yerleştirmiş gibi görünüyor.

Daha sonra Lütfiye’nin kafasına silahı dayayıp ondan susmasını istiyor. Eğer susmazsa o görüntüleri emniyete vereceğini söylüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 115. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Duydukları Karşısında Şok…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler