Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut'un Masum Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut’un Masum Olduğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 10. yeni bölümüyle 8 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Davut, Ali ile Malik’in anlaşmasını yırtıp madene kendisinin ortak olmak istediğini açıklar. Ali, Malik’i tehdit edip onun bu ortaklıktan vazgeçemeyeceğini söyler. O gece Malik kaybolur. Asude ile Yavuz, Malik’i kaçırıp onun elinden imzalı kağıt almaya çalışır. Malik’in ölüsü madende bulunur. Suç, Davut’un üzerine kalır. Kanunsuz Topraklar 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülfem, Davut’un masum olduğunu anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem Davut’un Masum Olduğunu Anlıyor!

Kanunsuz Topraklar 10. bölüm 1. fragmanında: Murtaza, Yavuz’un da Malik’i kimin öldürdüğünü bildiğini söylüyor. Yavuz, Behice ile evlenmeyi hızlandırmaya çalışıyor. Gülfem, Behice’den evlenmek için acele etmemesini istiyor. Ali, Fransızlarla madeni Davut ile Kasapoğlu’na kaptırmamak için onun çiftliğini yağmalıyor. Gülfem, Davut’un masum olduğunu anlayıp onunla barışıyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 10. bölüm 1. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Davut, davete gidip Ali’nin madene ortak olmasına karşı çıkar. İmzalanan protokolü yırtıp atar. Ali, Malik’in yanına gidip eğer kendisine madeni ortak ederse onun canına okuyacağını söyler. Asude, onların tartışmasını duyar. O gece Malik, arabasıyla eve dönerken birilerinin kendisini takip ettiğini anlar.

Gülfem, davetten herkes ayrıldıktan sonra Davut’la oturup konuşur ve ona Ali’nin kendisini onun ve babasının canıyla tehdit ettiğini, ona ve babasına bir zarar gelmesin diye Ali’ye boyun eğmek zorunda kaldığını anlatır. Davut, Gülfem’i eve bırakır. O gece Malik eve gelmez. Ertesin gün Malik’in arabası ormanda bulunur.

Arabada kan da gören jandarma Malik’in hayatından endişe eder. Davut, Kasapoğlu’nun yanına gidip onların adamlarını alır ve hep birlikte jandarmaya yardım edip Malik’i ararlar. Malik’in kanlı ceketi de bulunur.

Yavuz, jandarmaya gidip Malik’in kaçırılmasında Celal’in olduğunu ihbar eder. Daha sonra Asude gidip, Malik ile Ali’nin tartışmalarına şahit olduğunu, Malik’i Ali’nin kaçırmış olabileceğini söyler.

Asude ile Yavuz, buluşup konuşurken Ali gelir. Ali, onların Malik’i kaçırdığını ve suçu kendisinin üzerine atmaya çalıştığını anladığını söyler. O sırada Asude’ye bir telefon gelir ve Malik’in öldüğünü öğrenir.

Ali, Asude ile Yavuz’u ihbar etmemesi karşılığında onlara Malik’i öldürme suçunu Davut’un üzerine atmalarını ister. Malik’in cesedi madende bulunur. Tüm oklar Davut’un üzerine çevrilir. Ali, o anları arabasından keyifle izler. Bu arada Ali, Fransızlarla anlaşır. Rafet, Davut’la konuşmaya geldiğinde silahlı saldırıya uğrar ve oracıkta ölür.

Malik’in cesedini para karşılığında madene yerleştiren Murtaza, Yavuz’dan kendisine vaat ettiği parayı ister. Yavuz, Murtaza’ya sert çıkıp ona para falan vermeyeceğini söyler. Malik’in vasiyetnamesini açıklamak için Yavuz, onun kızlarını toplar. O sırada Murtaza içeri girer ve Gülfem’e babasını kimin öldürdüğünü bildiğini söyler. Yavuz, tutuşmaya başlar.

Kanunsuz Topraklar 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Murtaza Gülfem’e Yavuz’un İsmini Verecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler