Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Esat'ın Babasıyla Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Esat’ın Babasıyla Yüzleşiyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 50. yeni bölümüyle 7 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tomris, Safiye’ye sürpriz yapıp ona kurabiye getirir. Safiye’nin aklına Memduh beyin söyledikleri gelir. Gülben, doktor randevusuna giderken Anıl’la karşılaşır. Anıl, onunla doktora birlikte gitmeyi teklif eder. Gülben’de, kabul eder. Masumlar Apartmanı 50. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülben, Esat’ın babasıyla yüzleşiyor.

Salı Dizileri 2021

Gülben Esat’ın Babasıyla Yüzleşiyor!

Masumlar Apartmanı 50. bölüm 1. fragmanında; Esat, Gülben’in gönlünü almak için ona sürpriz hazırlıyor. Gülben, seansına gittikten sonra Esat’ın babasıyla yüzleşmeye karar veriyor. Onunla yüzleşip ona Esat’tan vazgeçmeyeceğini söylüyor. Naci, Safiye’ye aldığı yüzükle ona evlenme teklif ediyor. Han, Ceylan’ı hem unutmak istiyor. Hem de onunla bilikte olmak istiyor. Ancak yine onun kendisini terk edeceğinden korkuyor.

İşte Masumlar Apartmanı 50. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, hastalanır ve kimseye mikrop bulaştırmak istemez. Gülben, Esat’la buluşmak için randevulaştığı için onu babasıyla birlikte gönderir. Naci, Safiye’nin hasta olduğunu duyup meyve alıp onun yanına gelir. Safiye, ateşine baktırmak istemeyince Naci onu alnından öpüp ateşine bakar.

Naci, Safiye’ye artık değişmesini söyler ve onun elinden tutar. Mutfağa girip ona meyve hazırlamak ister. Ama Safiye buna müsaade etmez. Hikmet, Ceylan’ı ve Han’ı arayıp hepsini birden bir araya getirmeyi planlar. Ceylan, hemen gelir. Naci, Safiye’ye kızar ve Ceylan gelince o evden ayrılır.

Gülben, babasıyla birlikte Esat’la buluşur. Esat’ın babası arar. Hikmet, telefonu onun elinden alıp oğlunun yanında kendisinin olduğunu söyler. Esat’ın babası Hikmet’e, yarım akıllı kızını kendilerine kakalamakla suçlar. Gülben, çok bozulur ve babasını alıp oradan kalkıp eve döner.

Safiye, Naci’nin kalbini kırdığı için çok üzülür. Ceylan, Safiye’yle konuşurken Han gelir. Han, ablasının Ceylan’la kendisini barıştırmak istediğini düşünüp onun kalbini kırar. Ona, başkalarının çocuklarına bakacağına kendisinin çocuk yapıp kendi çocuklarına bakmasını ama onun bunu yapamayacağını söyler.

Ceylan, Han’a onsuz bir gece bile uyku ilacı içmeden uyuyamadığını, onu hiç unutmadığını söyler. Han, Ceylan’a ona inanmadığını söyleyip ondan gitmesini ister. Ceylan, valizlerini toplayıp İstanbul’dan ayrılmaya hazırlanır.

Safiye, Ceylan’ı arayıp Han’ın kendisini kazan dairesine kapattığını söyler. Ceylan, hava limanından dönüp Han’ı oradan çıkartmaya çalışır. Han, kapıyı açar ve Ceylan’a onun yine gideceğini bildiğini söyler. Ceylan, Han’ın yanına gidip onu sevdiğini ve onu bırakmayacağını inandırmak için onunla birlikte yere yatar.

Masumlar Apartmanı 50. Bölüm Ön İzleme Yayında! Anıl Gülben’i Zor Gününde Yalnız…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler