Ana SayfaDizilerYargı 13. Bölüm Fragmanı Yayında! Şahver Yengi'nin Gönderdiği Kitapların Sırrı Ne?

İlgili Postlar

Yargı 13. Bölüm Fragmanı Yayında! Şahver Yengi’nin Gönderdiği Kitapların Sırrı Ne?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, Ceylin’in aşk itirafından sonra ona bildiği gerçeği anlatıyor. Ceylin, babasının suçsuz yere hapis yatmasına Metin’in sebep olduğunu öğrenince öfkeden deliye dönüyor. Ama Defne için onu şikayet etmiyor. Şahve Yengi’nin gönderdiği kitapların sırrı ne?

Pazar Dizileri 2021

Şahver Yengi’nin Gönderdiği Kitapların Sırrı Ne?

Yargı dizisinin 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, Ilgaz’a aşık olduğunu ve onsuz olamadığını itiraf ediyor. Ilgaz, Ceylin’e cevap veremiyor. Ceylin, onun Neva ile barıştığını düşünmeye başlıyor. Ilgaz, öyle bir şey olmadığını şu an ona sarılmak ve öpmek istediğini ama ona itiraf edeceği şeyden sonra onun kendisiyle görüşmek istemeyebileceğini düşündüğünü söylüyor.

YARGI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ilgaz, babasının yıllar önce onun babasının hapiste suçsuz yere yatmasına neden olduğunu itiraf ediyor. Ceylin, bumu duyunca çılgına dönüyor. Gidip Metin komisere onu şikayet edip suçunu çekmesini sağlayacağını, babasız geçirdiği yılların hesabını ondan soracağını söylüyor.

Defne, konuşulanları duyup Ceylin’e sarılıyor ve ondan babasını hapse göndermemesini istiyor. Ceylin, ertesi gün Metin’e onu Defne için affettiğini ve onun hakkında şikayette bulunmayacağını söylüyor. Ilgaz ile Ceylin, hastane davasına yoğunlaşıyor.

Kadının özellikle hastanelerden para koparmak için kızını hasta ettiğini ispatlıyorlar. Neva, yaptığı hatayla avukatlığı tehlikeye giriyor. Abisinden kendisini kurtarmasını istiyor. Pars, kız kardeşi için Yekta’dan yardım istiyor.

Engin, herkesi köşeye sıkıştırıyor. Çınar, yurt dışına kaçmak için dedesinin paralarını çalmaya kalkıyor. Ona yakalanınca da ona her şeyi itiraf etmek zorunda kalıyor. Parla, doping alıp yüzme yarışında altın madalya kazanıyor. Ancak, aldığı notla intihar ediyor.

Yekta, Seda’yla konuşmak için Laçin’i onun yanına gönderiyor. Laçin, Yekta’nın ona avukatlık şirketini devretmeyi teklif ettiğini söylüyor. Seda ise, bunu kabul etmiyor. Ceylan, Seda’nın Engin’in avukatı olduğunu öğreniyor ve onun üzerine yürüyüp Engin’i serbest bırakırsa onu kendi elleriyle öldüreceğini söylüyor.

Ceylin, Parla’nın yanına hastaneye gidiyor. Onun cebinden çıkan notu Ilgaz’a gösteriyor ve bunun Engin’in işi olduğunu söylüyor. Çok geçmeden Engin hapishaneden Ceylin’i arıyor ve ona, herkese karşı kendisinin tek olduğunu, ona ne yapması gerektiğini bildiğini söylüyor.

Ceylin, hemen oradan çıkıyor. Ilgaz, Ceylin’in ne yapacağını anlamaya çalışıyor. Şahver Yengi, bu davada canı yanan yanacak kim varsa, herkese kendisinin yazdığı kitabı gönderiyor. Engin, kitabı okurken bayılıp kalıyor.

Yargı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Metin’i Suçunu İtiraf Etmeye Zorluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler