Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün 6. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Nesime Feride'yi Cemil'e...

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün 6. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Nesime Feride’yi Cemil’e Verecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elbet Bir Gün, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nesime, Ahmet’in kaçırılmasından sonra iyice tutuşuyor. Yavuz, Nesime’ye yardım etmek istiyor ve onu karakola götürüyor. Mevsim, annesini arayıp Ahmet’in yanında olduğunu söylüyor. Nesime, Ahmet’i kurtarmak için Cemil’e teslim olmaya gidiyor. Ama Mevsim, babasının onu öldürmesine engel oluyor. Elbet Bir Gün 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nesime, Feride’yi Cemil’e verecek mi?

Pazar Dizileri 2021

Nesime Feride’yi Cemil’e Verecek Mi?

Elbet Bir Gün 6. bölüm 1. final fragmanında; Cemil, Mevsim’in annesini elinden kaçırmasına çok kızıp ona şiddet uyguluyor. Mevsim, annesini arıyor. Nesime, Mevsim’e onu isteyerek bırakmadığını söylüyor. Cemil, Mevsim’e annesinin gerçek yüzünü göstermeye çalışıyor. Nesime, kızını onun elinden kurtarmak için Cemil’e Feride’nin telefonunu ve adresini veriyor. Cemil, Feride’yi arıyor.

İşte Elbet Bir Gün 6. bölüm 1. final fragmanı…

ELBET BİR GÜN 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ahmet’in kaçırılmasından sonra Nesime, ne yapacağını bilemiyor. Feride ile konuşup, polise gidip Ahmet’in kaçırıldığını ihbar etmek istiyor. Cemil’in de bunu istediğini bildiği için zorla da olsa karakola Yavuz’la birlikte gidiyor.

Mevsim, annesini arayıp Ahmet’in yanında olduğunu söylüyor. Nesime, herkese oğlunun bulunduğunu ve amcasının yanında olduğunu söylüyor. Gizem, artık kocasından bir şey saklamak istemiyor ve ona geçmişini anlatmak istiyor.

Tam anlatacakken Nesime arayıp Ahmet’in bulunduğunu ve amcasının yanında olduğunu Mevsim’in kendisini aradığını şifreli bir şekilde söylüyor. Gizem, kocasına gerçekleri anlatmaktan vazgeçip başka bir yalan uyduruyor.

Mevsim, babasının annesine ne yapacağını anlıyor. Hemen, amcasına kapıdaki korumaları göndermesini istiyor. Korumalar gittikten sonra Ahmet’e, evden kaçmasını söylüyor. Ahmet, ablasına teşekkür edip oradan kaçıyor. Gittiği ilk marketten Mehmet’i arayıp ondan kendisini almasını ve annesinin kesinlikte evden çıkmamasını istediğini söylüyor.

Mehmet, Gizem’i arayıp durumu anlatıyor. Ama ablasına ulaşamıyor. Nesime, Cemil’in yanına gidip ondan oğlunu istiyor. Odaya kapatılan Mevsim, babasının annesini öldüreceğini anlayıp ona engel olmak için odadan çıkıyor ve annesine kaçmasını söylüyor.

Nesime, oradan uzaklaşırken Mevsim’in de yanında gelmesini istiyor. Mevsim, babasının önüne gerilip onun silahını hedef almasını engelliyor. Babasını yere yatırdıktan sonra annesinin peşinden koşuyor.

Nesime, kaçarken Feride gelip onu arabasına bindiriyor. Mevsimin peşinden koştuğunu gören Nesime, onu da yanında götürmek istiyor. Ancak. Cemil’in adamları Mevsim’in önüne geçip onun kaçmasına engel oluyor. Nesime’nin feryat ettiğini Mevsim görüyor.

Elbet Bir Gün 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemil Nesime’den Feride’yi İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler