Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldırım Sergen'i Kıskandırmaya...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldırım Sergen’i Kıskandırmaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 12. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra, Melisa’nın Koray’dan boşanması için Neyran’a yeni bir protokol hazırlayıp verir. Koray, Melisa’nın üzerine yürümeye çalışır. Sergen, Azra’ya Melisa davasında yardım etmiş gibi görünür. Faruk, kızının kardeşleriyle tanışmak istediğini ablasının düğününe gelmek istediğini söyler. Çolpan, bunu memnuniyetle kabul ettiğini söyler. Ama kızının annesiyle gelmek istediğini duyan Çolpan ve kızları şok olur. Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldırım, Sergen’i kıskandırmaya çalışıyor.

Salı Dizileri 2021

Yıldırım Sergen’i Kıskandırmaya Çalışıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölüm 2. fragmanında; Koray, Melisa’nın üzerine yürüyüp ona şiddet uygulamaya çalışıyor. Yıldırım, Sergen’i kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Sanem, Ural’a aşık oluyor ve onu annesine itiraf ediyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 12. bölüm 2. fragmanı….

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Melisa Koray davasını konuşurken Azra fenalaşır. Yıldırım onu kucağına alıp hastaneye yetiştirir. Ama Azra, bebeğini kaybeder. Azra’nın bebeğini kaybetmesiyle Sergen’in ondan boşanmaya direnmesi suya düşer. Yine de son kez Azra’yla konuşmaya gider.

Levent, iş seyahatinden eve döndüğünde karısının büyük sürpriziyle karşılaşır. Ancak papağanın konuşmalarından karısının kendisini aldattığını anlar ve papağanını alıp Sanem’e gider. Sanem, kadını takip ettirip onu ispat eder. Levent, karısını komşusunun kocasıyla kendi yatağında yakalar.

Azra ile Yıldırım, Melisa’nın avukatı olarak Neyran ile Koray’la buluşur. Neyran, ellerindeki videoyla Melisa’yı tehdit edip onu boşanmaya ve çocuğunun velayetini Koray’a vermeye zorlar. Melisa, önce protokolü imzalar. Sonra yırtar ve dışarıda bekleyen basının önüne geçip konuşmaya başlar.

Önce, kocasının yaptığı açıklamanın asılsız olduğunu söyleyip sonra anlaştığı reklam filminin tanıtımını yayınlar ve alacağı parayı kendisi gibi eşinden şiddet gören kadınlara sahip çıkacak olan yeni bir vakfa bağışlayacağını açıklar. Koray, Melisa’nın bu açıklamasından sonra ona yenilmeyi hazmedemez.

Sergen, Azra’dan çekişmeli boşanmak için Neyran’ın yanına gider ve ondan kendisinin avukatı olmasını ister. Neyla, onu savunmayı önce kabul etmez. Ancak, Azra ve Yıldırım’dan intikam almak için bu teklifi düşünür.

Çolpan, Erman’ın da yardımıyla Serhat’ı köşeye sıkıştırır. Yıldırım’ın davasına baktığı velayet davası için Nedim’in hapiste kalmasını sağlayacak delilleri ondan alır. Bu olaydan sonra Erman, Çolpan’a büyük bir sürpriz hazırlar ve ona kızlarıyla değil onunla ortak olmak istediğini açıklar.

Ona hazırlattığı odayı gösterir. Çolpan, sevinçten havalara uçar. Ural, kızının biyolojik babası olmadığını öğrenir. Ancak yine de kızını Eylül gibi bir kadına bırakmak istemez. Melisa evine gider. Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen Koray onu takip edip peşinden eve girer. Azra, Melisa’nın kapısını çalar. Kapıyı Melisa açıyor ve Koray’ı öldürdüğünü söyler.

Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Koray’ı Köşeye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler