Ana SayfaDizilerMisafir 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Erdem Güneş'i Eve Dönmeye İkna...

İlgili Postlar

Misafir 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Erdem Güneş’i Eve Dönmeye İkna Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Misafir, 5. bölüm final bölümüyle 8  aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Tunç, Nazan’ın elmasları sakladığını anlar. Nazan, elmasları almak için Erdem’in evine gider. Gece, her şeyi hatırladığını Tunç’u bıçakladığını itiraf eder. Erdem, Gece’yle çıktığı yemekte bayılır. Gece, Erdem’in karısının kazada ölümüne neden olduğu kadın olduğunu öğrenir. Erdem, çok hasta olduğunu öğrenir. Misafir 5. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Erdem, Güneş’i eve dönmeye ikna ediyor.

Perşembe Dizileri 2021

Erdem Güneş’i Eve Dönmeye İkna Ediyor

Misafir 5. bölüm 1. fragmanında; Gece, Erdem’e karısının ölümüne neden olan kişinin kendisi olduğunu söyleyip evi terk ediyor. Erdem, bu durumu öğrendikten sonra çocuklarını tutamıyor. Onlar Güneş, ablalarını istiyor. Erdem, konuşup Güneş’i eve getiriyor.

İşte Misafir 5. bölüm 1. fragmanı….

MİSAFİR 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Erdem ve çocukları, Gece’ye bir sürpriz hazırlır. Gece, kendisi için bir oda ayarlandığını öğrenince çok mutlu olur. Erdem’e sarılıp onu öper. Tunç, Nazan’ı altınları satarken yakalar. Onu alıp götürür ve çantasını boşaltınca elmasların olmadığını görür.

Giray, Tunç’un yaralanıp hastaneye getirildiği gün Nazan’ın da onun yanında olduğunu görüntülerden görür. Hemen, Erdem’i arayıp yanına gelir. Nazan, elmasları almak için Erdem’in evine gelir. Gece’nin elmasları sakladığını öğrenip onun elinden elmasları alır.

O sırada Giray gelir ve Nazan’a, Tunç’u tanıyıp tanımadığını sorar. O da tanımadığını söyleyince hastanedeki görüntülerin öyle olmadığını söyler. Sıkışınca Nalan, Tunç’u Gece’nin bıçakladığını açıklamak zorunda kalır.

Gece, Tunç’u bıçakladığını ve her şeyi hatırladığını itiraf eder. Erdem, onun her şeyi hatırladığına şaşırmaz. Gece, Tunç’un kendisine tecavüz etmeye çalıştığını onun için onu bıçakladığını söyler. Giray, Tunç’un peşine düşer. Nazan, evine gider ve Tunç’tan kurtulmak için onun yerini Giray’a verir.

Erdem ile Giray, Tunç’u sorguya alır. Gece, Erdem’in karısının yemek tarifi defterini bulur. Çocukların en sevdiği yemekleri tarife göre yapar. Toprak, eve gelince yemek kokularından annesinin eve döndüğünü düşünür. Erdem, Gece’nin yaptıkları karşısında çok duygulanır.

Toprak, annesi öldükten sonra ilk kez yemek yer. Erdem, Gece’ye teşekkür etmek için onu yemeğe çıkarır. Betül’ü arayıp ondan çocuklarına bir kaç saat bakmasını ister. O ise, Gece’nin gittiğini düşünüp Erdem’in evine koşa koşa gider. Erdem ile Gece’nin yemeğe çıktığını öğrenince hayal kırıklığına uğrar.

Erdem ile Gece, güzel bir akşam geçirir. Ancak Erdem’in, baş ağrısı tutür ve düşüp bayılır. Betül, Erdem’i arayıp Torak’ın ateşinin çıktığını söyler. İkili apar topar eve gelir. Ertesi gün Erdem doktora gider.

Doktordan hastalığının ilerlediğini öğrenir ve ona ölmeyeceğini çünkü karısının öldüğünü üç tane çocuğunun olduğunu söyler. Gece, Erdem’in odasını temizlemek için girdiğinde karısının fotoğrafını görür. Kazada ölümüne neden olan kadının Erdem’in karısı olduğunu öğrenip hemen ağlayarak evden çıkar.

Misafir Dizisi Final Mi Yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler