Ana SayfaDizilerMasterChef 16. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 16. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Dokunulmazlık oyununa Mavi takım yapacakları yemekleri bir gün öncesinden öğrenerek geldi. Oyunda konsept çay idi. 7 çeşitten oluşan çay saati menüsünü başarıyla yapan takım haftanın dokunulmazlık oyununu kazandı. MasterChef 16. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 16. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 16. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 16. haftasının ilk takım oyunu nefesleri kesti. MasterChef’te ilk dokunulmazlık oyunu konsepti çay saati idi. Mavi takım, yapılacak menüyü bir gün önceden bilme avantajı ile mücadeleye başladı. İki takım, kritik haftanın ilk dokunulmazlığı kazanmak için mücadele etti.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın ilk takım oyununda şefler, takımlardan yedi çeşit kurabiye, tatlı, pasta, kurabiye çeşitleri yapmalarını istedi. Şefler bu menüyü yapmak için takımlara bir saat on dakika süre verdi. Kırmızı takım ise zengin menüyü dört yarışmacısı ile yetirmeye çalıştı. Sürenin bitiminde şefler tadım yaparak daha başarılı olan takımı belirledi.

MasterChef 129. bölümde yedi yemeğin değerlendirilmesi sonucunda Mavi takım 4’e 3’lük skorla dokunulmazlık oyununu kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bir puanla dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler kırmızı takıma sadece 4 ürün kullanarak yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Bu yemeği yapmak için ise onlara kırk dakika süre verdi. Kırmızı takım verilen süre için en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele etti.

En başarılı yemeği yapan isim Mert oldu. Mert, bireysel dokunulmazlık oyunun sahibi oldu. Artık 9 kişi kaldığı için bundan sonra eleme oyununda 3 kişi yarışacağı, her dokunulmazlık oyununda bir eleme adayı belirleneceği açıklandı.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Kırmızı takımın yaptığı oylamada Eren, Burcu ve Dilara için oylama yapıldı. Birer oyun kullanıldığı oylamada üç isim eşit oy aldı. Son oyu kullanan Mert, potaya giren ismi belirlemiş oldu. Böylece haftanın ilk eleme adayı Eren oldu.

MasterChef 15. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler