Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sergen'in Yardımıyla Melisa...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sergen’in Yardımıyla Melisa Koray’dan Boşanıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Koray, Melisa’yı ve Azra’yı darp etmeye çalışıyor. Sergen, Berfin’le anlaşıp onun elinden Neyran’ın elindeki Koray’ı bitirecek görüntüleri almaya çalışıyor. Neyran, Mehtap’ı mahkemede kendileri için ifade vermeye ikna ediyor. Sergen, son anda görüntüleri alıp Azra’ya gönderiyor. Sergen’in yardımıyla Melisa, Koray’dan boşanıyor.

Salı Dizileri 2021

Sergen’in Yardımıyla Melisa Koray’dan Boşanıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Koray, sarhoş bir şekilde uzaklaştırma kararı olmasına rağmen Melisa’nın evine zorla giriyor. Melisa, kendisini korumaya çalışırken Koray, merdivenlerden düşüyor. O sırada Azra geliyor ve Melisa, Koray’ı öldürdüğünü düşünüyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ama Koray, düştüğü yerden kalkıp Melisa’ya şiddet uygulamaya başlıyor. Azra, Koray’ı tutmaya çalışıyor. Ama Koray, onu da darp etmeye çalışıyor. Koray, evden ayrılıyor. Azra, durumu polislere bildiriyor. Polisler, Koray’ı evine girerken yakalayıp karakola götürüyor. Azra, Melisa’nın oğlunun eski bakıcısına ulaşmak için Sanem’den yardım istiyor.

Sanem, Mehtap’ın sevgilisinin pastahanesine gidip ona bir oyun oynuyor ve Mehtap’ın telefonuna ulaşıyor. Azra, Mehtap’ın adresini bulup onunla konuşmaya gidiyor. Ondan önce Neyran, Mehtap’la gidip konuşuyor. O evdeyken Azra geliyor. Bu arada Sergen, Azra’ya bu dava için ona yardım edeceğini söylüyor.

Berfin ile buluşup ona iş teklif ediyor. Ama Berfin, Neyran’dan korktuğunu onun elinde kendisine ait görüntüler olduğunu söylüyor. Mahkeme günü geliyor. İlk duruşmada Mehtap, ifadesinde o evde psikolojik ve fiziksel şiddete şahit olduğunu söylüyor.

İkinci duruşmaya girmeden önce Sergen, Berfin’den görüntüleri alıp Azra’ya gönderiyor. Duruşma başladıktan sonra Azra, Koray’ın Melisa’ya şiddet uyguladığını gösteren videoyu Neyran ile Koray’a gönderiyor ve hakimden anlaşmalı boşanma talep ettiklerini söylüyor.

Köşeye sıkışan Koray, anlaşmalı boşanmayı kabul etmek zorunda kalıyor. Sanem, Ural’a aşık oluyor. Çolpan, kızının sevgilisiyle tanışmak istiyor. Ural, Çolpan’ın evine gidip onunla tanışıyor. O sırada Faruk geliyor. Faruk, kızı Deniz’in Güneş’in düğününe gelmek istediğini söylüyor.

Çolpan, Deniz’in ablalarıyla tanışmasında bir sakınca görmüyor. Ancak Faruk, Deniz’in annesiyle birlikte gelmek istediğini söyleyince herkes şok oluyor. Melisa, Koray’dan boşanıyor ve oğlunun velayetini hatta Koray’dan yıllardır üzerinden kazandığı parayı da geri alıyor.

Erman, Azra’nın kazandığı davayı şirkette kutluyor. O sırada babasıyla birlikte bir kız geliyor ve Azra’dan kendisini babasından ayırmamaları için ondan yardım istiyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldırım Sergen’i Kıskandırmaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler