Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben İle Esat Evleniyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben İle Esat Evleniyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 50. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Tomris’in kalbini kırdıktan sonra gidip ondan özür diliyor. Bundan sonra değişmeye karar veriyor. Esat, Gülben’i evine götürüyor ve birlikte yılbaşı ağacı süslüyorlar. Abidin geliyor ve Gülben’in kalbini çok kırıyor. Gülben, gidip Abidin’le konuşuyor. Naci, Safiye’ye evlenme teklifi ediyor. Masumlar Apartmanı 51. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülben ile Esat evleniyor.

Salı Dizileri 2021

Gülben İle Esat Evleniyor!

Masumlar Apartmanı 51. bölüm 1. fragmanında; Naci, Safiye’nin saçlarına dokunup onun saçlarının her teli için ayrı bir kalp çarptığını söylüyor. Safiye, Naci’nin saçına dokunmasına izin veriyor. Gülben ile Esat’ın düğün günü geliyor. İkili sonunda evlenecek olmalarının mutluluğunu yaşıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 51. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 50. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylan, kazan dairesine kendisini kapatan Han’ın yanına gidip gece onunla orada kalıyor. Daha sonra onu oraya kapatıp kapatılmanın nasıl bir şey olduğunu anlamasını istiyor. Esat, gelip Han’ı oradan çıkartıyor. Tomris, babasıyla birlikte Safiye’nin evine gidiyor. Tomris, kendi elleriyle yaptığı kurabiyeleri Safiye’ye veriyor.

Daha sonra ondan yemesini istiyor. O yiyemiyor ama Hikmet gelip kurabiyelerden yemek istiyor. Safiye, babasının kurabiyeleri yemesine engel olmaya çalışırken kurabiyeler yere düşüyor. Tomris’in kalbi çok kırılıyor. Safiye, Tomris’in kalbini kırdığı için çok üzülüyor ve gidip ondan özür diliyor. Ona durumunu da güzel bir dille anlatıyor.

Esat, Gülben’i alıp evine götürüyor. Birlikte yeni yıl ağacı süslüyor ve yemek yiyorlar. Esat, Gülben’den değişmesini evlendikten sonra birlikte yaşayacaklarını söylüyor. O sırada Esat’ın annesiyle babası geliyor. Abidin, Gülben’e küçümseyen bakışlarla oğluna o zavallıyla mı evleneceğini soruyor.

Esat, Gülben’le evleneceğini ve çok mutlu olacağını söylüyor. Abidin, Gülben’e elini uzatıp öpmesini istiyor. Gülben, babasının bile elini öpemediği kimseye sarılamadığı için fenalaşıyor. O sırada Abidin, yılbaşı ağacını deviriyor. Gülben, kliniğe seansa gidiyor. Doktor hanımla konuştuktan sonra Abidin’le yüzleşmeye gidiyor.

Ona, mutluluklarına engel olamayacağını, elini kendisine nefretle değil sevgiyle uzatırsa o gün onun elini öpeceğini söylüyor. Safiye, Ceylan’dan yemek yapıp getirmesini istiyor. Onu da yemeğe davet edip ilk kez başkasının yaptığı yemeği yiyor. Ertesi gün de Naci’nin dükkanına kitap almaya gidiyor.

Naci, Safiye’ye bir sürpriz yapıp ona aldığı yüzüğü veriyor ve evlenme teklifi ediyor. Han ise, Ceylan’la samimi olan komşusunun evini çiçeklerle doldurup ondan bundan sonra kendi çiçeklerini sulaması yazılı bir not bırakıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler