Ana SayfaDizilerSadakatsiz 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras'ın Evlenme Teklifini Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras’ın Evlenme Teklifini Kabul Edecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 42. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Aras, Leyla’ya anlaşmalı boşanma protokolünü imzalatıp Türkiye’ye döner. Asya ile Aras, geceyi birlikte geçirir. Derin, Leyla’nın oyununa gelir ve ona Asya ile Aras’ın birlikte çekilmiş fotoğraflarını gönderir. Leyla, Aras ile Asya’yı elindeki fotoğraflarla boşanmamak için tehdit eder. Sadakatsiz 42. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya, Aras’ın evlenme teklifini kabul edecek mi?

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Aras’ın Evlenme Teklifini Kabul Edecek Mi?

Sadakatsiz 42. bölüm 1. fragmanında; Aras, Asya’ya evlenme teklif ediyor. Bunu gören Ali’nin öfkesi ise giderek daha da yıkıcı bir hal almaya başlıyor. Volkan da Ali’nin öfkesini yatıştırmak yerine ortalığı alevlendiriyor. Peki Asya, Aras’la evlenecek mi? Ali, bu duruma engel olabilecek mi?

İşte Sadakatsiz 42. bölüm 1. fragmanı….

 

SADAKATSİZ 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Aras, Londra’da iken Asya’yı arayıp Leyla’ya anlaşmalı boşanma protokolünü imzalattığını haber verir. Sonra Türkiye’ye döner. Asya, Aras’ı onun evinde karşılar. Aras, Leyla’dan cuma günü boşanacağını söyleyip Asya’ya artık aralarında bir engel kalmadığını söyler.

Asya ile Aras, o geceyi birlikte geçirir. Yine de Asya Aras’a, davaya kadar birbirlerine mesafeli davranmalarını gerektiğini söyler. Leyla, Derin’i arayıp Aras’ın Türkiye’ye döndüğünü, ondan cuma günü anlaşmalı bir şekilde boşanacağını söyler. Derin, bu duydukları karşısında çok mutlu olur.

Leyla, Derin’e bu davadan eli boş çıkacağını Aras’tan mal mülk alabilmek için onların birlikte samimi fotoğraflarına ihtiyacı olduğunu söyler. Derin, Leyla’ya yardım edeceğini söyleyip onların peşine bir adam takar ve ikilinin fotoğraflarını çeker. Leyla, elindeki fotoğrafların bir işe yarayamayacağını bir plan kurup onların bir araya gelmelerini sağlamasını ister.

Asya, bir toplantı için İstanbul’a gider. Derin’in tuttuğu adam Asya’nın telefonunu çaldırır. Arabasını da bozup onun Tekirdağ’a dönmesini engeller. Adam Asya’nın telefonundan Aras’ı arayıp onu aradığı telefonu yol kenarında bulduğunu söyler.

Asya, araba çalışmayınca telefonuna bakar. Bulamayınca otele geri girip telefonunu aar. O sırada Aras, resepsiyonu arayıp Asya’ya ulaşır. Ona durumu anlatıp ondan kendisini beklemesini ister. Aras, gidip İstanbul’dan Asya’yı alır. Otelden çıkarken Derin’in adamı onların fotoğrafını çeker.

Ertesi gün Aras’a kargoyla Asya’nın telefonu gelir. Aras, telefonu alıp Asya’nın evine gider. Onu durumu anlatır. İkili konuşurken kapı çalar. Leyla, elindeki fotoğrafları Asya ile Aras’a gösterir ve boşanmak istemediğini söyler. Aras’a, eğer kendisiyle boşanırsa bu fotoğrafı tüm Tekirdağ’a yayacağını söyler.

Sadakatsiz 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leyla Aras İle Asya’yı Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler