Ana SayfaDizilerAziz 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maksude Öğrendiği Gerçeği Aziz'e Söyleyecek Mi?

İlgili Postlar

Aziz 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maksude Öğrendiği Gerçeği Aziz’e Söyleyecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aliş, mahkemeye çıkıyor. Pierre, hakimle konuşup kendi istediği gibi karar vermesini istiyor. Aziz, Dilruba’yla konuşup ondan Adem’le evlenmemesini istiyor. Dilruba, düğün günü evlenmekten vazgeçiyor. Ama Galip, Dilruba’yı evlenmeye zorluyor. Efnan, vazonun içindeki mektupla birlikte evden ayrılıyor. Kaza yapınca Pierre onu evine getiriyor. Aziz 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maksude, öğrendiği gerçeği Aziz’e söyleyecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Maksude Öğrendiği Gerçeği Aziz’e Söyleyecek Mi?

Aziz 7. bölüm 1. fragmanında; Aziz, Dilruba’nın Adem’le evlenmesiyle büyük bir üzüntü içine giriyor. Adem, Dilruba’ya mektupta yazanları anlatıyor. Dilruba, bu sırrı Aziz’in bilmesi gerektiğini düşünüp ona bir mektup yazıyor. O mektup Maksude’nin eline geçiyor. Mısır prensesi Fevziye, Pierre’in misafiri olarak şehre geliyor.

İşte Aziz 7. bölüm 1. fragmanı…

AZİZ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aliş, tutuklanıp hücreye atılıyor. Mustafa, suçu üstlenip oğlunu kurtarmak istiyor. Aziz, onlara sakin olmalarını eğer hakim Aliş’i serbest bırakmazsa kendisinin suçu üstleneceğini söylüyor. Adem, Aziz’in yanına gelip ona, hırsızlık yapıp adlarını kirlettiğini söylüyor. Dilruba’nın onu değil kendisinin hak ettiğini söyleyip gidiyor.

Aziz, Dilruba ile buluşuyor ve onu hala çok sevdiğini, onun için azraile kafa tuttuğunu, Adem’le evlenmemesini istiyor. Dilruba, Aziz’e sarılıp onun kendisini unutup Efnan’ı sevdiğini düşünüp korktuğunu söylüyor. Efnan, onların konuşmalarını duyup Aziz’in yanından ayrılmayı düşünüyor.

Kenan ise, Aziz’in evindeki vazonun içindeki mektubun peşine düşüyor. Vazo kılıyor ve içindeki mektubu Efnan alıp evden ayrılıyor. Kenan, adamlarını Efnan’ın peşine takıyor. Efnan, Kenan’ın adamlarından kaçarken Pierre’in arabasının altında kalıyor. Pierre, Efnan’ı evine getiriyor.

Adem, Dilruba’nın karşısına çıkıp onun Aziz’le görüştüğünü bildiğini söylüyor. Dilruba, Adem’e onunla evlenmeyeceğini söylüyor. Adem, durumu babasına anlatıyor. Galip oğluna, o düğünün olacağını söylüyor. Gelin almaya gidildiğinde Dilruba, gelinliğini giymiyor. Galip, Dilruba ile konuşup onu oğluyla evlenmeye razı ediyor.

Bu arada Pierre, hakimi tehdit ediyor. Hakim, Aliş’i suçlu bulup onu Beyrut’taki ıslah evine gönderilmesine karar veriyor. O sırada Aziz, o depoya kendisinin girdiğini, malların yanıp yanmadığına baktığını, malların yanmış olduğunu gördüğünü söylüyor. Hakim, Aziz’i suçsuz buluyor.

Aziz, doğruca Dilruba’nın evine gidiyor. Dilruba, gelinlikle Adem’in kolunda evden çıkıyor. Daha sonra Aziz, düğüne gidip Dilruba’ya kendisiyle gelmesini istiyor. Oda, yapamayacağını söylüyor. Galip, Aziz’i düğünden kovuyor. Efnan’ın cebindeki mektup Pierre’nin eline geçiyor.

Aziz 6. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Adem ile Aziz Düğün Öncesi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler