Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sinan Pembe'ye Evlenme Teklif Ediyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sinan Pembe’ye Evlenme Teklif Ediyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 55. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Keklik, annesinin aşık olduğunu ve Bayram’ı annesinden ayrılması için neler yaptığını anlatıyor. Dara, abisinin ölümüyle yine bir şey anlatmak istemiyor. Ama annesinin kendisini unutmak istediğini itiraf ediyor. Pembe, üniversite sınavını kazandığı halde babası tarafından gönderilmediğini ve zorla evlendirildiğini anlatıyor. Sinan, Pembe’ye evlenme teklif ediyor.

Cuma Dizileri 2021

Sinan Pembe’ye Evlenme Teklif Ediyor!

Kırmızı Oda 56. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kliniğe ilk olarak Keklik geliyor. Keklik, annesinin başından geçenleri anlatmaya başlıyor. Firuzan, pavyonda çalışmaya devam ediyor. Sabah olunca kızıyla birlikte eve gidip onunla kahvaltı yapıp yatıyor. Bir gün Firuzan, pavyonun tedarikçisi Bayram’la tanışıyor.

KIRMIZI ODA 55. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bayram, Firuzan’ı pavyonda bulaşıkçı olarak çalıştığını düşünüyor. Firuzan’da, ona gerçekleri söyleyemiyor. İkili görüşmeye başlıyor. Keklik ise, annesini Bayram’dan kıskanıyor. Okul gösterisine Firuzan geç kalınca Keklik annesine küsüyor. Gidip Bayram’a, annesinin bulaşıkçı değil onun sahneye çıkıp masalara oturduğunu anlatıyor.

Bayram, Firuzan’ın kendisine yalan söylemesini affetmiyor. Firuzan, Bayram’dan ayrıldıktan sonra aşk acısı çekmeye başlıyor. Hüsnü geliyor. Keklik ile Hüsnü, Bayram’ın karısına onun ağzından bir barışma mektubu yazıyor. Bayram, mektubun çocuk yazısı olduğunu anlayıp Firuzan’ın yanına geliyor. Firuzan, Bayram’a onsuz olamadığını söylüyor.

Bayram, biraz düşündükten sonra ailesinin bu evliliğe kaşı çıkacağını bile bile Firuzan’a evlenme teklif ediyor. Daha sonra Pembe geliyor. Pembe’nin ablası 18 yaşına geldikten sonra bir askerle anlaşıp onunla kaçıyor. Pembe ise, babasından gizli gizli üniversite sınavına hazırlanıyor.

Pembe, Hacettepe Tıp Fakültesini kazanıyor. Babası, Pembe’yi İsmail’e vermek için anlaşıyor. İsmail, bir sürü beyaz eşya gönderiyor. Pembe, fakülteye gitmek için annesinin yardımıyla Ankara otobüsüne biniyor. Ama çok geçmeden babası Pembe’nin bindiği otobüsü durdurup onu indiriyor ve İsmail’e veriyor.

Pembe, İsmail’le ilk evliliğini yapıyor ve yaşadığı o dönemi doktor hanıma anlatmak dahi istemiyor. Daha sonra kliniğe Dara geliyor. Dara, sorular abisinin ölümüne gelince cevap vermek istemiyor. Dara, annesi işteyken abisiyle dışarı çıktıklarını, orada onları başka bir çocuğun elinden her yeri dövme olan birinin gelip kurtardığını anlatıyor.

Dara, annesini görmeye gidiyor. Annesi ise onun kendisinin bakımına ihtiyacı olmadığını söylüyor. Dara, kapıyı çarpıp gidiyor. Doktor hanım Dara’ya olayları ayrıntılı anlatmasını istiyor. Ama o yine kaçıyor ve sadece annesinin kendisini unutmak istediğini söylüyor. Sinan, Pembe’yi yolda görüp ona birlikte kaçma teklif ediyor.

O da, Sinan’a Bünyamin’le tekrar evleneceklerini söylüyor. Sinan, çocukları da alıp gidebileceklerini söyleyip ondan Bünyamin’le evlenmemesini istiyor.

Kırmızı Oda 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dara Annesinin Kendisini Unutmak İstediğini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler