Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dara Annesinin Kendisini Unutmak İstediğini...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dara Annesinin Kendisini Unutmak İstediğini Açıklıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 55. yeni bölümüyle 10 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Dara, abisinin nasıl öldüğünü anlatmak istemez. Ancak çok zor bir çocukluk geçirdiğini anlatır. Pembe, kocasının tekrar kendisine evlenme teklifi ettiğini anlatır. Keklik, annesinin tek kurtuluşu olan Nuri’nin ölümünü anlatır. Kırmızı Oda 55. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dara, annesinin kendisini unutmak istediğini açıklıyor.

Cuma Dizileri 2021

Dara Annesinin Kendisini Unutmak İstediğini Açıklıyor!

Kırmızı Oda 55. bölüm 1. fragmanında; Pembe, annesinin babasını kızını evlendirmekten vazgeçirdikten sonra neler yaptığını anlatıyor. Keklik, annesinin evlenmeye karar verdiğini ve kendisinin üvey babayla yaşadığı dönemleri başladığını anlatıyor. Dara, annesinin abisinin ölümünden sonra kendisini unutmak istediğini üzülerek anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 55. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 54. BÖLÜM ÖZETİ!

Dara, kliniğe saatinde gelir. Doktor hanım Dara’nın neden uykusuzluk çektiğini öğrenmeye çalışır. Zorla ondan abisinin öldüğünü öğrenir. Dara, abisi hakkında konuşmak istemez. Doktor hanım sadece Dara’nın abisinin hasta doğduğunu ve kendisinin çok zor bir çocukluk geçirdiğini öğrenir.

Çocukluğunu hatırlayan Dara, daha fazla konuşmak istemez ve klinikten ayrılır. Daha sonra kliniğe Keklik gelir. Keklik, annesinin hikayesini anlatmaya devam eder. Firuzan, Nuri ile Almanya’ya gitmeye karar verir ve para biriktirmeye başlar. Böylece daha fazla para kazanıp pavyonun gözdesi olur.

Nuri, her şeyi ayarlayıp Firuzan ile pavyondan kaçmayı başarır. Onları Almanya’ya götüreceğini söyleyen kişiler Nuri’den paranın tamamını ister. Nuri, onların dolandırıcı olduğunu anlar. Adamlar Nuri’nin elindeki paraları alıp kaçar. Adamlardan dayak yiyen Nuri, yere düşüp kafasını fena çarpar ve oracıkta hayatını kaybeder.

Nuri’nin ölümünden sonra Firuzan, artık oradan kurtulamayacağını anlar ve tekrar pavyona döner. O Artık pavyonun en gözde çalışanı olur. Pembe, panik atak geçirerek kliniğe gelir. Öncelikle doktor hanıma Bünyamin’in kendisine tekrar evlenme teklif ettiğini, camdan Sinan’ı görünce onun evlenme teklifini kabul ettiğini anlatır.

Daha sonra babasının nasıl ablasını başlık parasıyla evlendirmeye çalıştığını anlatır. Pembe’nin annesi Satı, kocasının ameliyat parası için büyük kızını başlık parası karşılığında evlendirmeyi aklına koyduğunu anlar. Onun genç kız olduğunu kocasından saklamaya çalışır. Ama durum anlaşılınca başlık parası alıp kızını verir.

Önce nişan söz yapılıyor. Pembe’nin ablasının parmağına yüzük bile olmuyor. Kına gecesi de yapıldıktan sonra Satı, kocası yatarken yanına satırla giriyor ve satırı boğazına dayıyor. Hemen başlık parasını geri vermesini kızının reşit olmadan evlendirmeyeceğini, eğer bunu yapmazsa elindeki satırla onun bacağını keseceğini ve artık ameliyat olmasına da gerek kalmayacağını söyler.

Böylece, nişan bozulur. Pembe, çocukluğunda babasının bir gün iyi biri olacağına inandığı gibi şimdi de kocasının iyi biri olacağına inandığını anlar. Fenalaşan Pembe, hikayenin geri kalanını anlatamadan klinikten ayrılır.

Kırmızı Oda 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Keklik Nuri’nin Ölümünü Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler