Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Keklik Nuri'nin Ölümünü Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Keklik Nuri’nin Ölümünü Anlatıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 54. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Dara, abisinin nasıl öldüğünü anlatmak istemiyor. Ancak çok zor bir çocukluk geçirdiğini anlatıyor. Pembe, kocasının tekrar kendisine evlenme teklifi ettiğini anlatıyor. Keklik, annesinin tek kurtuluşu olan Nuri’nin ölümünü anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Keklik Nuri’nin Ölümünü Anlatıyor!

Kırmızı Oda 55. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dara, kliniğe saatinde geliyor. Doktor hanım Dara’nın neden uykusuzluk çektiğini öğrenmeye çalışıyor. Zorla ondan abisinin öldüğünü öğreniyor. Dara, abisi hakkında konuşmak istemiyor. Doktor hanım sadece Dara’nın abisinin hasta doğduğunu ve kendisinin çok zor bir çocukluk geçirdiğini öğreniyor.

KIRMIZI ODA 54. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çocukluğunu hatırlayan Dara, daha fazla konuşmak istemiyor ve klinikten ayrılıyor. Daha sonra kliniğe Keklik geliyor. Keklik, annesinin hikayesini anlatmaya devam ediyor. Firuzan, Nuri ile Almanya’ya gitmeye karar veriyor ve para biriktirmeye başlıyor. Böylece daha fazla para kazanıp pavyonun gözdesi oluyor.

Nuri, her şeyi ayarlayıp Firuzan ile pavyondan kaçmayı başarıyor. Onları Almanya’ya götüreceğini söyleyen kişiler Nuri’den paranın tamamını istiyor. Nuri, onların dolandırıcı olduğunu anlıyor. Adamlar Nuri’nin elindeki paraları alıp kaçıyor. Adamlardan dayak yiyen Nuri, yere düşüp kafasını fena çarpıyor ve oracıkta hayatını kaybediyor.

Nuri’nin ölümünden sonra Firuzan, artık oradan kurtulamayacağını anlıyor ve tekrar pavyona dönüyor. O Artık pavyonun en gözde çalışanı oluyor. Pembe, panik atak geçirerek kliniğe geliyor. Öncelikle doktor hanıma Bünyamin’in kendisine tekrar evlenme teklif ettiğini, camdan Sinan’ı görünce onun evlenme teklifini kabul ettiğini anlatıyor.

Daha sonra babasının nasıl ablasını başlık parasıyla evlendirmeye çalıştığını anlatıyor. Pembe’nin annesi Satı, kocasının ameliyat parası için büyük kızını başlık parası karşılığında evlendirmeyi aklına koyduğunu anlıyor. Onun genç kız olduğunu kocasından saklamaya çalışıyor. Ama durum anlaşılınca başlık parası alıp kızını veriyor.

Önce nişan söz yapılıyor. Pembe’nin ablasının parmağına yüzük bile olmuyor. Kına gecesi de yapıldıktan sonra Satı, kocası yatarken yanına satırla giriyor ve satırı boğazına dayıyor. Hemen başlık parasını geri vermesini kızının reşit olmadan evlendirmeyeceğini, eğer bunu yapmazsa elindeki satırla onun bacağını keseceğini ve artık ameliyat olmasına da gerek kalmayacağını söylüyor.

Böylece, nişan bozuluyor. Pembe, çocukluğunda babasının bir gün iyi biri olacağına inandığı gibi şimdi de kocasının iyi biri olacağına inandığını anlıyor. Fenalaşan Pembe, hikayenin geri kalanını anlatamadan klinikten ayrılıyor.

Kırmızı Oda 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuzan Düştüğü Bataktan Kurtulamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler