Ana SayfaDizilerAziz 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Dilruba'ya Hala Aşık Olduğunu İtiraf...

İlgili Postlar

Aziz 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Dilruba’ya Hala Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, atölyeyi açıp halı üretmeye başlıyor. İpliği biten Aziz’e kimse ip satmıyor. Açık artırma ile ip almak zorunda kalıyor. Aldığı iplerinde yandığı söylenince Aziz, hakkı olan iplikleri gizlice alıyor. Ancak Aliş, orada kalıyor. Aziz 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aziz, Dilruba’ya hala ona aşık olduğunu itiraf ediyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Dilruba’ya Hala Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Aziz 6. bölüm 1. fragmanında; Aliş, Fransızların eline geçiyor. Pierre, Aziz’den suçunu itiraf ederse Aliş’i serbest bırakacağını söylüyor. Aziz, teslim olmak istiyor. Ancak kimse onun teslim olmasını istemiyor. Aziz, Dilruba’ya Adem’le evlenmemesini onu hala sevdiğini söylüyor. Onların konuşmasını duyan Efnan, çok üzülüyor.

İşte Aziz 6. bölüm 1. fragmanı…

AZİZ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maksude’nin doğum günü yaklaşıyor. Handan, Maksude için büyük bir doğum günü yapmak istiyor. Ama Galip, aile arasında olmasını kabul ediyor. Pierre’nin de davetli olduğunu öğrenen Nigar ile Maksude, Aziz’i ve Efnan’ı da doğum gününe davet ediyor. Maksude, Efnan için bir elbise alıp doğum gününe gelirken onu giymesini istiyor.

Aziz, Efnan’ın doğum günü davetine gelmesini istemiyor. Maksude, Efnan’a özel araba gönderiyor. Efnan, yolda vazgeçip iniyor. Mustafa’yı elinde hediyeyle görüyor. Ona, hediyesini kendisinin vereceğini söyleyip davete gidiyor. Efnan, Dilruba ile annesinin alay konusu oluyor.

Onu küçük düşürmek isteyen Dilruba, Efnan’dan türkü söylemesini istiyor. O da söylüyor. Herkes Efnan’ın sesinin güzelliğine hayran oluyor. Adem, Kenan’ın evindeki vazonun içine amcasının mektubunu saklıyor. Hırsız girince diğer eşyalar gibi vazo da kayboluyor.

Efnan, çarşıda vazoya bakarken satıcı vazoyu kırdığını söyleyip ondan parasını istiyor. Aziz, parayı verip vazoyu alıyor. Atöyle, tüm hızıyla halı üretiyor. Ama iplik bitiyor. Aziz, iplik almaya gittiğinde kimse ona iplik satmıyor. Piere, Aziz’e açık artırmayla iplikleri alabileceğini söylüyor.

Pierre, Efnan’ı yanına getirtiyor ve ona hanımefendi olmayı öğreteceğini söylüyor. Açık artırma günü Aziz’in açık artırmaya geç kalması için bir kaç adam geçiyor. Aziz, adamları alt edip son anda yetişiyor. En çok parayı verip iplikleri çok değerinin üzerinde alıyor. Ertesi gün ipliklerini almak istiyor ve deponun yandığı haberi geliyor.

Aziz, Mustafa’yla birlikte ipliklerin yerinde olduğunu anlayıp hakkı olan iplikleri almak için depoya giriyor. Bir kaç Fransız askerini etkisiz hale getirip iplikler alıp çıkıyorlar. Ancak, peşlerinden giden Mustafa’nın büyük oğlu Aliş orada kalıyor.

Aziz 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Efnan’ın Sesinin Güzelliği Herkesi Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler