Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağla Atlas'ın Ozan'ın Oğlu...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağla Atlas’ın Ozan’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Esra, Londra’ya gidiyor. Orada Ozan’dan hamile olduğunu öğreniyor. Çınar, onu görmeye geldiğinde ikili bu sırrı saklamak üzere anlaşıp evleniyor. Arif, Çağla’nın Mert’e para gönderdiğini öğreniyor. Durumu öğrenince kalp krizi geçiriyor. Çocuklarını toplayan Arif, Çınar ile Esra’nın yurt dışına gitmesini istemediğini söylüyor. Esra, Çınar’la konuşurken Çağla onları dinliyor. Çağla, Atlas’ın Ozan’ın oğlu olduğunu öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Çağla Atlas’ın Ozan’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Aşk Mantık İntikam 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Esra, yokken Ozan günlük ilişkiler yaşamaya başlıyor. Çağla ile de barışmıyor. Esra, Londra’ya döndükten sonra hamile olduğunu öğreniyor. Çocuğunu tek başına büyütmeye karar veriyor. Çınar, Esra’yı görmeye Londra’ya gittiğinde onun hamile olduğunu anlıyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esra ona durumu anlatıyor. İkili bu sırrı saklamak üzere anlaşıyor. Çınar, Esra’yla evleniyor. Yıllar sonra Esra ile Çınar, Türkiye’ye dönüyor. Ozan, Esra’nın döndüğünü öğreniyor. Mahalleye giden Ozan, Atlas ile karşılaşıyor. Onu kucağına alıp annesine bulmaya çalışırken onun Esra’nın oğlu olduğunu öğreniyor.

Çağla, Esra’ya mutlu aile tablosu göstermek için kızı Ela için doğum günü hazırlıyor. Onları da oraya davet edip Ozan’la mutlu aile pozu veriyor. Bu arada Mert’in parası bitiyor ve Çağla’dan yine para istiyor. Arif, Çağla’nın yüklü miktarda para aktardığını öğreniyor ve kızının bu parayı kime gönderdiğini araştırıyor.

Mert’e gönderdiğini anlayınca Çağla’yla konuşuyor. Çağla, Ela’nın babasının Mert olduğunu itiraf etmek zorunda kalıyor. Arif, Ozan’ın bu durumu bilmesi gerektiğini söylerken kalbi sıkışıp fenalaşıyor. Hastaneye kaldırılan Arif, Çağla’nın yalanına ortak olduğu için Çınar’a da çok kızıyor.

Arif, çocuklarını ve Esra ile Ozan’ı yanına çağırıyor. Onlara işi bıraktığını artık tüm işleri onların yürütmesini istediğini söylüyor. Çınar ile Esra’ya da Londra’ya dönmelerini istemediğini söylüyor.

Esra, Çınar’a onunla bu konuda anlaştıklarını Ozan’ın burnunun dibinde Atlas’ın onun oğlu olduğunu saklayarak yaşayamayacağını söylüyor. Çağla, onların konuşmasını duyuyor.

Aşk Mantık İntikam 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Kabus Mu Görüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler