Ana SayfaDizilerKalp Yarası 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe'nin Hayatının Tehlikede Olduğunu...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’nin Hayatının Tehlikede Olduğunu Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 23. yeni bölümüyle 6 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahin, Ayşe’ye annesinin mektubu diye başka bir mektup verir. Ayşe, annesinin odasında kalmaya başlar. Ferit, Ayşe’nin o evde zorla tutulduğunu düşünüp onu almak için Şahin’in evine gider. Ayşe, Ferit’e onunla dönmek istemediğini, onunla birlikteyken kendisi olamadığını söyleyip onu ret eder. Mirza, Ayşe ile Ferit’in arasını bozmak için bir plan yapar. Kalp Yarası 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, Ayşe’nin hayatının tehlikede olduğunu öğreniyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Ayşe’nin Hayatının Tehlikede Olduğunu Öğreniyor!

Kalp Yarası 23. bölüm 2. fragmanında; Mirza, Ayşe’yi Ferit’ten soğutmaya çalışıyor. Ancak Ayşe, sadece Ferit’in mutlu olmasını istediğini söylüyor. Bu arada Hande’ye olan şikayetinden de vazgeçmiyor. Onun hak ettiği cezayı çekmesini istiyor. Azade, Şahin’in karşısına ondan hesap sormak için çıkıyor. Bir kız gelip Ferit’e, Ayşe’nin hayatının tehlikede olduğunu onu kurtarmasını istediğini söylüyor.

İşte Kalp Yarası 23. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1466841921150717955

KALP YARASI 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Hande, Ayşe’nin elinden silahı almaya çalışırken Ferit ile Sinan gelir. Bir silah sesi duyulur ve Hande kolundan yaralanır. Hande, Ayşe’nin kendisini vurduğunu söyler. Ayşe ise, ateş edenin kendisi olmadığını söyler. O sırada Şahin geliyor ve kendisinin ona ateş ettiğini, Ayşe’nin dedesi olduğunu söyler.

Ayşe, onun dedesi olmadığını söyleyip Ferit’le birlikte eve döner. Azade, Ayşe’nin kendi silahıyla Hande’yi vurduğunu düşünüp ona ve oğluna çok kızar. Ayşe, valizini hazırlayıp İstanbul’a gitmeye karar verir. Bu kararından Ferit’e bahsetmez.

Hande, yaralı bir şekilde oradan kaçar ve hemen Yaman’ı arar. Yaman, Betül’ün uyarılarını dinlemeyip yine Hande’nin yanına koşar. Onu alıp kimsenin bulamayacağı bir yere götürür. Ferit, Yaman’ı arayıp Hande’nin bebeğini öldürdüğünü onun peşini bırakmayacağını söyler.

Yaman, Hande’nin bu yaptıklarını duyduktan sonra onu bırakıp gitmek ister. Ama Hande, onun Adnan’ın oğlu olduğunu bildiğini, onlardan birlikte intikam alabileceklerini söyler. Betül, Yaman’ı takip edip Hande’nin yerini öğrenir ve hemen Ferit’i arayıp onun saklandığı yeri söyler.

Ferit, Hande’yi bulup karakola teslim eder. Ayşe, tam İstanbul’a gidecekken karşısında Mirza’yı bulur. Mirza ona, annesinin dedesine bıraktığı bir mektup olduğunu söyleyip o mektubu ona verir. Ayşe, okuduğu şeylerin annesinin yazdığını düşünüp dedesinin evine gitmeyi kabul eder. Şahin, kızının odasını Ayşe’ye hazırlatır. Ayşe, annesinin anlattığının aksine dedesinin onu sevdiğini düşünmeye başlar.

Kalp Yarası 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mirza’nın Ayşe İle Ferit’i Ayırma…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler