Ana SayfaDizilerYargı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Başına Gelenleri Hatırlamıyor!

İlgili Postlar

Yargı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Başına Gelenleri Hatırlamıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 14. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, Ceylin’in Engin kaçarken onun arabasına saklandığını tahmin eder. Her yerde Ceylin ile Engin aranır. Ormanda bir erkek cesedi bulunur. Metin, Gül’ün kapısını çalar. Bulunan ceset Zafer’e mi ait çıkıyor? Ilgaz, Ceylin’i ormanda perişan halde bulur. Ceylin, yaşadığı şoktan çıkıp ona neler olduğunu anlatamaz. Yargı 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylin, başına gelenleri hatırlamıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Başına Gelenleri Hatırlamıyor!

Yargı 14. bölüm 2. fragmanında; Pars, Ceylin’in avukat olduğunu ve kendisini savunmasını istiyor. Ilgaz ise, Ceylin’in kocası olduğunu ve onun yanında olacağını söylüyor. Ormanda tek başına elinde silahla bulunan Ceylin kendisini bilmez haldedir. İfade için çağrıldığında Ilgaz da Ceylin’in yanından ayrılmıyor. Ancak Ceylin başına gelenleri hatırlamadığını söylüyor.

İşte Yargı 14. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Merdan, Seda’nın otel odasına adamlarıyla girip onun elinde oğlunu ve torunlarını tehdit eden ne kadar evrak ve görüntü varsa alır. Ceylin’de, Seda’nın oteline gidip onunla görüşmek ister. Onunla konuşurken Seda’ya Engin’in hastaneye kaldırıldığı haberi gelir. Neva, Engin’le konuşmaya gittiğinde daha onunla görüşemeden Engin’in hastaneye kaldırıldığını görür.

Ceylin, hastaneye geldiklerinde Seda’yı yeğeninin yanına götürüp onların yüzünden yeğeninin ölüm kalım savaşı verdiğini söyler. Seda, üzülerek yaptıklarının bu sonuçları doğuracağını bilmediğini söyler. Engin’in kanında zehir çıkar. Zehir’in de okuduğu Şahver Yengi’nin kitabından vücuduna geçtiği anlaşılır.

Engin’i zehirleyen kitap, Seda’nın kitabı çıkar. Pars, Seda’yı sorguya alır. Ilgaz, Ceylin’i o akşam yemeğe götürür. İkili çok güzel bir akşam geçirir. Ceylin, yemekten sonra ofisine gitmek ister. Ilgaz’dan, yanında kalmasını ister. Ilgaz, sabaha kadar Ceylin’in yanında yatar.

Metin, Zafer’in cesedinin babasının elinde olmadığını anlar. Merdan, Seda’nın karşısına geçip onu manevi kızıyla tehdit eder ve ailesinden uzak durmasını ister. Seda, Merdan’a söz verir. Engin, gözlerini açıyor ve babasını ister. Yekta, onu kendisinin zehirlemediğini ama şu saatten sonra onu kaçırabileceğini söyler.

Ertesi gün idrar tahlili vermek için tuvalete giden Engin ile Ceylin karşılaşır. Ceylin, onun çaldığı ıslıktan kaçacağını anlar. Hemen garaja inip Engin’in kaçacağı arabayı bulur ve içine gizlenir. Telefonu çekmediği için Ilgaz’a haber veremez. Sadece sesli mesaj gönderir.

Ilgaz ile Pars, konuşurken Engin’in kaçma planı yaptığını anlayıp hemen hastaneye polis ve jandarma gönderir. Onlar hastaneye ulaştığında Engin’in kaybolduğu anlaşılır. Yekta, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranır. Ceylin, bir ormanlık arazide kafası kanlar içinde elinde bir silahla kendisine gelir.

Neler olduğunu anlamaya çalışırken yanında yerde yatan birini görür. Engin’i biri öldürüp Ceylin’in üzerine mi atmak istiyor? Yerde yatan kişi Engin mi yoksa başka birisi mi?

Yargı 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Yaşadığı Şoktan Çıkamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler