Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat Gülben'le Devam Edemeyeceğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat Gülben’le Devam Edemeyeceğini Anlıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 52. yeni bölümüyle 21 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, Naci’nin evlenme teklifine cevap vermez. Naci ise, onu sıkıştırır. Gülben, kliniğe gidip korkularıyla yüzleşir. Esat ile Gülben’in çok güzel bir düğünü olur. Düğün sonrası Naci, Safiye’yle dans eder. Safiye de ona evlenme teklifini kabul ettiğini söyler. Gülben, Esat’la evlerine gider. Ama Gülben, o evde kalamaz ve düğün gecesi Esat’ın yanından ayrılıp eve geri döner. Masumlar Apartmanı 52. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esat, Gülben’le devam edemeyeceğini anlıyor.

Salı Dizileri 2021

Esat Gülben’le Devam Edemeyeceğini Anlıyor!

Masumlar Apartmanı 52. bölüm 1. fragmanında; Gülben, Esat’la yakınlaşmak için kendisini zorluyor. Ancak, Esat’ın yanında yatmasına izin vermiyor. Gülben, yeni evinin bir odasına çöplerini doldurmaya başlıyor. Naci, Safiye’nin yanına sık sık gidip gelmeye başlıyor. Esat, Gülben’e böyle devam edemeyeceğini söylüyor. Han, Ceylan’a gitmesini istemediğini söylüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 52. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, Abidin’le konuştuktan sonra dışarı çıkar. Ama taksinin gittiğini görüp panik olur. Bir de telefonunu çamura düşürünce oturup ağlamaya başlar. Şennur, Gülben’in yardımına yetişir. Onu, arabaya bindirir. Gülben, bir yere daha uğrayacağını söyleyip annesinin mezarına gider.

Onun yüzünden yaşadıklarını bir bir anlatıp içini boşaltır. Şennur’un, kendisine yakın davranışı karşısında Gülben, onun koluna girmesine izin verir. Eve geldiğinde Safiye, Gülben’e yüzüğünü göstermeye çalışır. Ama Gülben, bir türlü ablasının yüzüğünü göremez.

En sonunda fark edip onun adına çok sevinir. Ama henüz evlenme teklifini kabul etmediğini öğrenince ona tepki gösterir. Abidin, konuşmak için Han’ın yanına gider. Ona, akıl hastası kız kardeşleri yüzünden yaşadıklarını yüzüne vurur. O evliliği onaylamadığını da yineler.

O sırada Esat gelir. Babası Esat’a, Gülben’e acıdığı için evlenmek istediğini ima eder. Esat, babasını silip Gülben’le konuşmaya gider. Hikmet, Esat’ı içeri buyur eder. Esat, bir an önce düğün yapmak istediğini söyler. Hemen hazırlıklar başlar. Gülben, kliniğe gidiyor ve doktor hanıma korkularından bahseder.

Düğünde, altına kaçırmaktan korkan Gülben, aslında annesinin nefretine bile muhtaç olduğu için bunu yaptığını anlar. Düğün günü gelir. Esat’ın düğün şahidi olarak Selami Şahin gelir. Gülben ile Esat’in nikahları kıyıldıktan sonra Selami Şahin’in şarkılarıyla dans ederler.

Gülben, altına kaçırmadan düğünü bitirir. Esat ile birlikte evlerine gider. Naci, herkes gittikten sonra Safiye’yi dansa kaldırır. İkili dans ettikten sonra Safiye, eldivenini çıkarıp Naci’ye cevabının evet olduğunu söyler. Ceylan, yurt dışına gitmek üzereyken Esat’ın ısrarıyla düğüne katılır.

Ama gitmekte kararlı olduğunu Han’a söyler. Esat ile Gülben, evlerine gider. Gülben, huzursuzlanmaya başlar. Hemen banyo yapmak ve kendi odasında yatmak ister. Esat’dan da banyo yapmasını ister. Han, dışarı çıkmak için kapıyı açtığında karşısında Gülben’i görür. Gülben, Han’a sarılıp orada kalamadığını, ondan kendisini bırakmamasını ister.

Masumlar Apartmanı 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Esat’ın Yanından Ayrılıp Eve…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler