Ana SayfaDizilerYasak Elma 125. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kumru'nun Tuzağına Düşmüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 125. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kumru’nun Tuzağına Düşmüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 125. yeni bölümüyle 20 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, eve dönüp evlenmekten vazgeçtiğini söyleyince Kumru çok bozulur. Üzerine bir de Yıldız, basını çağırıp Çağatay’la nikah tazelediklerini ilan eder. Kumru, Ömer’le yakınlaşmaya başlar ve onunla yeni bir ilişkiye başladığını ilan eder. Kumru, Çağatay için Ömer’i harcar. Yasak Elma 125. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Kumru’nun tuzağına düşmüyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Kumru’nun Tuzağına Düşmüyor!

Yasak Elma 125. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Kumru’nun numaradan Ömer’le aşk yaşıyormuş gibi görünmek istediğini anlıyor. Onun yanına gidip Ömer’le evlenirse ancak o zaman Çağatay’la boşanacağını söylüyor. Ömer’in ailesi Kumru’yu istemeye geliyor. Kumru, Ömer’le evlenmek zorunda mı kalacak?

İşte Yasak Elma 125. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 124. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru, tam Çağatay’ın evlenme teklifini kabul edecekken Yıldız içeri girer ve boşanmaktan vazgeçtiğini söyler. Kumru, çıkarken Yıldız onun peşinden hep metres olarak kalacağını söyler. Bu durumu duyan Doğan çok mutlu olur. Kumru gidip bir otele yerleşir.

Ertesi gün Yıldız, Çağatay’a büyük bir sürpriz hazırlar. Çağatay eve geldiğinde karşısında bir basın ordusu görür. Yıldız, gelinlikle Çağatay’ın kolundan tutup nikah tazelemeye karar verdiklerini söyler. Zoraki de olsa Çağatay’la dans eder. Bu haber hemen basına düşer.

Doğan, videoyu büyük bir zevkle izler. Ömer. Yıldız’ın bu yaptığından sonra hemen orayı terk edip Kumru’nun yanına otele gider. Kumru’yu yalnız bırakmamak için o gece onun yanında kalır. Ender, Kumru’yu arayıp onunla buluşuyor ve olanlara çok üzüldüğünü söyler.

Daha sonra Doğan’ın yanına gidip Kumru’nun çok üzgün olduğunu söyler. Doğan, hemen Çetin’i gönderip kızını eve çağırır. Kumru eve gelip babasına, onun haklı olduğunu söyler ve Ömer’i yemeğe davet ettiğini onunla birlikte olabileceğini söyler. Doğan, kızının bu kararını onaylar.

Ömer, Kumru’nun bu kararı karşısında çok şaşırsa da ona karşı hisleri olduğunu gizleyemez. Yıldız, balkondan onları samimi bir şekilde görür. Kumru, Ömer’i kullanarak Yıldız’ın Çağatay’dan bir an evvel boşanmasını sağlamak ister. Ender, gidip Feyza ile bir anlaşma yapar.

Ona şirkette destek olma karşılığında Feyza’dan Arzu’yu şirketten uzaklaştırmasını sağlamasını ister. Feyza, Arzu ile Ömer’in restoranına gider. Arzu’nun tabağına saç kılı koyup onun Ömer’le tartışmasını sağlar. Caner’de, tartışmayı körükler. Kumru, Ömer ile Arzu’nun tartıştığını duyup onu arar.

Arzu, Kumru’ya Ömer gibi biriyle ne işi olduğunu, Çağatay’la onu mukayese ettiği konuşmayı Doğan duyar. Arzu’nun yanına gidip kızını Çağatay’dan uzaklaştırmak istediğini, onun bu yaptığını affedemeyeceğini söyleyip izinli olduğunu söyler.

Ömer ile Kumru, restorandan çıkarken basına yakalanır. Kumru, Ömer’in elini tutup yeni bir ilişkiye başladığını ilan eder. Bunu duyan Çağatay, Kumru’nun yanına gider. Kumru’da ona, Yıldız’ın ondan boşanması için ona yardım ettiğini söyler.

Yasak Elma 125. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Çağatay İçin Ömer’i Harcıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler