Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayaz Esra'yı Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayaz Esra’yı Tehdit Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Ayaz’ın erkek kardeşi olduğunu öğreniyor. Zorda olsa gidip babasını görüyor. Ama babası Ozan’ı tanımıyor. Çağla, Ozan’ı boşanmadan vazgeçirmek için ona Ela’yı göstermemekle tehdit ediyor. Ayaz, Esra’yı Atlas üzerinden tehdit ediyor.

Cuma Dizileri 2021

Ayaz Esra’yı Tehdit Ediyor!

Aşk Mantık İntikam 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayaz, Elif’in düğününe geliyor. Ozan, onun yanına gidip Ayaz’ı uyarmak istiyor. Ama o, kardeşinin düğününe geldiğini söylüyor. Ozan, Ayaz’ın kardeşi olduğunu ve onun yıllardır kendisini takip ettiğini öğreniyor. Çağla, düğünde Esra ile Ozan’ı yan yana görmekten rahatsız oluyor. Çınar’da, aynı şekilde Esra’nın yanında Ozan’ı görmek istemiyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

O gece içkiyi fazla kaçıran Çınar, Esra’ya bir kez kendisine Ozan’a baktığı gibi bakmadığını söylüyor. Esra, onun bu oyunu oynamak istediğini yine hatırlatıyor. Çınar, Esra’nın kendisini terk edeceğinden korkup ertesi gün ona hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.

Çağla, Ozan’ın boşanma davası açtığını öğreniyor. Esra’nın karşısına çıkıp Ozan’ın kendisine boşanma davası açtığını ve bunun sebebinin o olduğunu söylüyor. Çağla, Ozan’a kızını göstermiyor. Ozan’a, eğer boşanmaktan vazgeçerse kızını görebileceğini söylüyor.

Ozan, Esra’yla birlikte babasını görmeye gidiyor. Ama babası Ozan’ı tanımıyor. Esra, ödül törenine gidiyor. Ozan, onun yalnız kalmasını istemediği için kendisi de gidiyor. Ayaz, orada ödül alıyor. Ozan’a sataşıp onun kendisini kıskanıp üzerine yürümüş gibi lanse ettiriyor.

Ekrem ile Elif, ilk gecelerini evde yalnız geçirmek istiyor. Zümrüt, eve gizlice girince Ekrem onu hırsız sanıp kafasını yaralıyor. O gece Zümrüt’ün başında kalma durumunda kalıyor. Ertesi gün Ekrem, bir otel ayarlıyor. Elif ile birlikte otele gidiyor. Ama ahlak polisi odalarını basıp onları emniyete götürüyor.

Yeni evli çiftin ikinci geceleri de berbat oluyor. Bu sefer Elif, onu yanına almıyor ve kanepede yatırıyor. Ayaz, Esra’nın yanına gidip Çınar’ın onun yanına Londra’ya gittiğinde onun hamile olduğunu, Atlas’ın Ozan’dan olduğunu bildiğini ve eğer dediklerini yapmazsa bunu herkese açıklayacağını söylüyor.

Aşk Mantık İntikam 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Yıllar Sonra İlk…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler