Ana SayfaDizilerAziz 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Pierre'nin Yakasına Yapışıyor!

İlgili Postlar

Aziz 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Pierre’nin Yakasına Yapışıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Aziz, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efnan, Prenses Fevziye’nin elindeki yaraları iyileştiriyor. Prenses Efnan’ı çok seviyor ve gideceği davete onu da götürüyor. Prenses Aziz’in atölyesine uğramadan gidiyor. Efnan, onun yolunu kesip ona şifalı çiçeklerden veriyor. Fevziye, Efnan’ın istediği üzerine Aziz’in atölyesine gidiyor. Efnan’ın dokuduğu halının hikayesini dinleyince halıya kendisi paha biçiyor. Ama Efnan’ın halıyı bitirmesini şart koşuyor. Aziz 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aziz, Pierre’nin yakasına yapışıyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Pierre’nin Yakasına Yapışıyor!

Aziz 8. bölüm 1. fragmanında; Aziz, Efnan’ı almak için Pierre’nin kapısını çalıyor. Efnan, onunla gitmek istemeyince Pierre araya giriyor. Aziz, Pierre’nin yakasına yapışıp Efnan’ı almadan gitmeyeceğini söylüyor. Galip, Mustafa’nın kızının peşini bırakması için onu çocuklarıyla tehdit ediyor. Mustafa, silahını alıp Galip’in konağını basıyor. Aziz, Mustafa’nın Adem’i vurmasına engel oluyor. Aziz, şehrin ortasında düzene karşı ilk başkaldırı mesajına veriyor.

İşte Aziz 8. bölüm 1. fragmanı…

AZİZ 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Prenses Fevziye, Pierre’nin misafiri olarak geliyor. Efnan, prensesin ellerindeki yaraları görüp ona özel bir merhem hazırlıyor. Prenses Efnan’ı çok seviyor ve akşam davetli olduğu yemeğe onu da götürmek istiyor. Pierre, prensese onun bu düşüncesinin pek iyi bir fikir olmadığını söylüyor. Ama prenses Efnan’ı öyle bir hazırlatıyor ki onu görenler gözlerine inanamıyor.

Aziz, Fatma anadan kendisine Mustafa Kemal paşanın yardım ettiğini öğrenip duygulanıyor. Hazırlanan Aziz, prensesle tanışıyor. Galip’in yeğeni olarak kendisini tanıtıp o yemeğe onunla birlikte katılıyor. Yemekte, Efnan’ın değişimi herkesi çok şaşırtıyor. Dilruba, bir mektup yazıp mektubu Efnan’a veriyor ve ondan o mektubu Aziz’e vermesini istiyor.

Aziz, eve gidince mektubu okumadan yırtıp atıyor. Mektup, Maksude’nin eline geçiyor. Maksude, amcasının Aziz’e bıraktığı malların babasının üzerine emanet edildiğini öğreniyor. Prenses, Aziz’in atölyesine uğramadan yola çıkıyor. Efnan, koşarak prensesin arabasının önüne geçip ona topladığı çiçekleri veriyor.

Prenses Efnan’nın bir dileğini gerçekleştirmek istiyor. Aziz, tam ümitsizliğe kapılıp kendisini artık bir mucizenin kurtaracağını düşünürken prenses içeri giriyor. Efnan’nın, dokuduğu halının başına gidip o halının hikayesini dinlemek istediğini söylüyor. Aziz, hikayeyi anlatmaya başlıyor.

Prenses hikayeyi dinledikten sonra o halıyı aldığını ancak, pahasını kendisinin biçeceğini söyleyip Aziz’in masasının üzerini parayla dolduruyor. Kalan parayı ise halının bitiminde vereceğini söylüyor. Bir de şartı olduğunu o halıyı Efnan’ın bitirmesini istediğini söylüyor.

Aziz 7. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Aziz Mustafa Kemal Paşa’nın Arkasında…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler