Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pembe İlk Kocasının Nasıl Öldüğünü...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pembe İlk Kocasının Nasıl Öldüğünü Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 56. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Keklik’in bir kardeşi olduğun, annesinin Bayram’dan pavyona dönmesi gerektiğini sakladığını ve durumu öğrenen Bayram’ın oğlunu alıp kaçarken Şeref’in merdivenlerden nasıl düştüğünü anlatıyor. Dara, kardeşinin son günlerini anlatıyor. Pembe, ilk kocasının nasıl öldüğünü anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Pembe İlk Kocasının Nasıl Öldüğünü Anlatıyor!

Kırmızı Oda 57. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kliniğe ilk olarak Keklik geliyor. Keklik, annesinin Bayram’la evlendiğini ve bir kardeşinin olduğunu anlatıyor. Firuzan, Bayram’la birlikte yaşamaya başlıyor. Hamile olduğunu öğrenince Bayram Firuzan’la resim nikahla evleniyor. Keklik, kardeşini çok kıskanıyor. Hatta onu öldürmek dahi istiyor. Ama yapamıyor.

KIRMIZI ODA 56. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Firuzan, pavyona bebek biraz büyüyünce geri dönmesi gerektiğini Bayram’a anlatamıyor. Bayram durumu öğrenince Firuzan’la birlikte başka şehre kaçmak istiyor. Ama onlar hazırlanırken Firuzan’ın patronu gelip onlara engel oluyor. Bayram’ı adamlarına dövdürüp Firuzan’ı alıp pavyona götürüyor.

Ertesi gün Bayram, erkenden kalkıp Şeref’i alıp gidiyor. Keklik, onu görüp annesine haber veriyor. Firuzan, Bayram’ın peşinden koşup ondan bebeğini almak istiyor. İkili tartışırken Şeref’in olduğu bebek arabası merdivenlerden aşağı yuvarlanıyor. Şeref, o kazadan sağ kurtuluyor. Ancak, sakat kalıyor.

Daha sonra kliniğe Pembe geliyor. Pembe, Deli Göz İsmail’le apar topar evlendirildiğini anlatmaya başlıyor. Gerçekten deli olan İsmail, ilk günden Pembe’ye işkence yapmaya başlıyor. Onun pencereden kafasını bile uzatmasını engelliyor. Üzerinden kapıyı kilitleyip işe gidiyor.

Pembe, annesiyle babasının eve yemeğe geldiklerinde annesine, kendisini İsmail’in elinden kurtarmalarını, onun gerçekten deli olduğunu söylüyor. Annesi, Pembe’den idare etmesini istiyor. İsmail’in davranışlarından onlarda onun deli olduğunu anlıyor. Bir gün, komşu gelip Pembe’ye kocasının hastaneye kaldırıldığını, kahvede bir kavgaya karıştığını söylüyor.

Pembe, çilingirin gelmesiyle dışarı çıkabiliyor. İsmail, hastaneye götürülürken yolda ölüyor. Pembe, onun öldüğüne hiç üzülmüyor. Daha sonra Dara geliyor. Dara, abisinin ölmeden önceki zamanlarını anlatıyor. Abisi öldükten sonra annesinin onu değil kendisini toprağa gömdüğünü anlatıyor.

Bir türlü annesiyle yakınlaşamayan Dara, hala neden annesinin kendisini sevmediğini anlamaya çalışıyor. Doktor hanım Dara’ya, ilaç yazıyor ve verdiği ilacı ondan düzenli kullanmasını istiyor.

Kırmızı Oda 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Keklik Kardeşinin Başına Gelenleri Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler