Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 118. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Betül Haminnenin Ölümüne Mi...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 118. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Betül Haminnenin Ölümüne Mi Neden Oluyor?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 117. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, hastaneye kaldırılıyor ve orada kalbi duruyor. Tekrar hayata dönen Züleyha, aylarca hastanede yatıyor. Abdulkadir, kardeşinin suçunu örtmek için Mahmut diye birine suçu üstlenmesini sağlıyor. Silah kaçakçısı ve bir çok suçtan aranan Hakan Gümüşoğlu’nun fotoğrafı televizyonda yayınlanıyor. Ama Züleyha, göremiyor. Bir Zamanlar Çukurova, 118. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Betül, haminnenin ölümüne mi neden oluyor?

Perşembe Dizileri 2021

Betül Haminnenin Ölümüne Mi Neden Oluyor?

Bir Zamanlar Çukurova 118. bölüm 1. fragmanında; Betül, Haminnenin elinden Hakan Gümüşoğlu’nun fotoğrafını almak isterken onu yere düşürüyor. Haminne, başını çarpıyor ve kanlar içinde yere yığılıyor. Betül ile Şermin’in eline, büyük bir koz geçiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 118. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1471590921347162112

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 117. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet, Züleyha’yı hastaneye yetiştiriyor. Fikret, Çetin’le konuşmak için restorana gidiyor. Konağa, savcı geliyor. Konaktakiler Züleyha’nın vurulduğunu ve ağır yaralı olduğunu öğreniyor. Durumu öğrenin Fikret, hastaneye koşuyor.

Züleyha, aylarca hastanede yatıyor ve Mehmet, onun başından bir an olsun ayrılmıyor. Fikret, hastanede yine Mehmet’le takışıyor. Lütfiye, Fikret’le konuşup onu sakinleştiriyor. Abdulkadir, kardeşinin Züleyha’yı vurduğunu öğreniyor ve bu suçu başka birine atmak için hedef belirliyor.

Sürekli kumar oynayan ve kaybeden Mahmut’u ele geçirip onu, Züleyha’yı vurduğunu kabul etmesini sağlıyor. Mahmut, mahalle mahalle gezip Züleyha’yı öldürmek istediğini kabul ettiğini kabul ediyor.

Mehmet, tüm bunları Abdulkadir’in yaptığını anlıyor. Gidip ondan bunun hesabını soruyor. Fikret, artık Züleyha’dan vazgeçmek istiyor ve Betül’le birlikte bir tatil planı yapıyor. Betül, Kerem Ali ile birlikte Fikret, Antalya’ya tatile gidiyor. Televizyonlar silah kaçakçısı Hakan Gümüşoğlu’nu konu alan bir program yayınlıyor.

Fikret, televizyonu izleyince tatili yarım bırakıp tekrar, Çukurova’ya dönüyor. Betül, bu duruma çok bozuluyor. Tüm aile Hakan Gümüşoğlu’nun kim olduğunu izlemek isterken, Fikret eve geliyor. Betül, yine Fikret’in kendisi değil Züleyha’yı düşündüğü için deliye dönüyor. Silah kaçakçısı Hakan Günüşoğlu’un fotoğrafını tüm Türkiye görüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 117. Bölüm Ön İzleme Yayında! Züleyla İle Mehmet Aynı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler