Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 117. Bölüm Ön İzleme Yayında! Züleyla İle Mehmet Aynı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 117. Bölüm Ön İzleme Yayında! Züleyla İle Mehmet Aynı Dileği Tutuyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 117. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, iyileşiyor. Hakan GÜmüşoğlu’nun kim olduğu televizyon programına konu olur. Herkes, televizyonun başına geçip onun fotoğrafının yayınlanmasını bekler. Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm ön izleme yayınlandı. Züleyha ile Mehmet, aynı dileği tutuyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyla İle Mehmet Aynı Dileği Tutuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm ön izlemesinde; Züleyha ile Mehmet, gökyüzünü seyrederken yıldız kayıyor. İkisi de bir dilek tutuyor. Mehmet, tuttuğu dileğin hep böyle kalmaları olduğunu söylüyor. Züleyha da, aynı dileği tuttuğunu söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm ön izleme…

https://twitter.com/i/status/1470849186480459779

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 116. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet, Abdulkadir’in dükkanına gittiğinde işçilerin konuşmalarından onun bir film çektiğini öğrenir. Filmin yerini öğrenip alıyor ve gidip izler. Abdulkadir’in Fikret’e tuzak kurduğunu anlayan Mehmet, ondan bunun hesabını sorar. Vahap, Mehmet’e silah çeker.

Abdulkadir, tüm olanları kardeşinin üzerine atıp Mehmet’e onu Çukurova’dan göndereceğini söyler. Vahap’tan gitmesini ister. Ama Vahap, gitmez ve gece Züleyha’nın evine girer. Mehmet, Abdulkadir’e para teklif edip ondan Çukurova’yı terk etmesini ister. Abdulkadir, daha fazla pay istese de bu teklifi kabul etmek zorunda kalır.

Fikret ile Betül’ün isteme töreni için tüm hazırlıklar yapılır. Ama Fikret gelmez. Çetin Fikret’i bir meyhanede içerken bulur. Onu zorla da olsa konağa getirir. İsteme töreninde Şermin kızına nişan yapılmasını ister. Fikret, istemeye istemeye Betül ile nişanlanır. Nişanın olduğu gece Vahap konağa tekrar girip her yeri dağıtır.

Gaffur, sesleri duyup yukarı çıkar ve Vahap’la karşılaşır. Vahap, Gaffur’u bacağından bıçaklayıp kaçar. Ertesi gün Mehmet, Züleyha için bir hediye alıp onu yemeğe davet eder. Züleyha, Mehmet’in aldığı gerdanlığı takıp onunla buluşma yerine gider. Mehmet, Züleyha’ya aldığı yüzüğü çıkarıp ona iki şey itiraf edeceğini söyler.

Önce onu çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyler. Züleyha, biraz düşündükten sonra onunla evlenmeyi kabul ettiğini söyler. Bu arada Vahap, onları nişan alıp bekler. Mehmet, ikinci itiraf edeceği şey ise aslında kendisinin Mehmet Kara olmadığını söyler. O sırada Vahap, Züleyha’yı alnından vurur. Züleyha, kanlar içinde yere yığılır.

Bir Zamanlar Çukurova 117. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakan Gümüşoğlu’nun Fotoğrafı Ortaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler