Ana SayfaDizilerİsmail Hacıoğlu Oyunculuğunu Konuşturdu!

İlgili Postlar

İsmail Hacıoğlu Oyunculuğunu Konuşturdu!

Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum, ilk bölümüyle ekrana geldi. Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, başrolünde yer aldığı Mahkum dizisinin ilk bölümü yayınlanmasıyla hakkında milyonlarca tweet atılarak gündeme oturdu. Usta oyuncu dizide, Savaş ve Barış isimli birbirinden farklı karaktere sahip ikiz kardeşi canlandırdı. İsmail Hacıoğlu oyunculuğunu konuşturdu ve sosyal medyayı adeta salladı.

İsmail Hacıoğlu kimdir?

İsmail Hacıoğlu Oyunculuğunu Konuşturdu!

Mahkum dizisinde Barış ve Savaş isimli birbirinden farklı karaktere sahip ikiz kardeşi canlandıran İsmail Hacıoğlu, oyunculuk performansıyla milyonlarca twet aldı. Bir anda gündeme oturan İsmail Hacıoğlu’nun aynı anda birbirinden farklı karakterlere sahip iki ayrı kişiyi canlandırması izleyiciler ve tv eleştirmenleri tarafından taktir topladı.

Oyunculuğu ve performansıyla İsmail Hacıoğlu dizi yayınlandıktan sonra aldığı tweetlerle 24 saatten fazla Türkiye gündeminde zirvedeki yerini korudu. Reyting rekorları kıran dizi 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

MAHKUM DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fırat, işinde çok başarılı bir cumhuriyet savcısıdır. Mutlu bir evliliği ve güzeller güzeli bir kızı vardır. Fırat, bir aşiretin cinayetini aydınlatmak için işe koyulur. Hacı’nın abisini öldürdüğünü ispatlar. Onu tutuklamak için cenaze evine gittiğinde neredeyse silahların hedefi olacakken ahaliye izlettiği ses kaydıyla Hacı, aşiret tarafından abisini öldürdüğü için linç edilmek istenir.

Fırat, Hacı’yı öldürülmekten kurtarır. Ancak, onu abisini öldürmek suçundan emniyete gönderir. Barış ile Savaş, ikiz kardeşlerin karakterleri birbirinden çok farklıdır. Bir gün babaları oğullarını çağırıp artık emekli olmak istediğini ve tüm işlerini Savaş’a bıraktığını açıklar.

Barış, o gece eğlenmeye gider. Paralar saçıp bir kadınla tanışır. Tanıştığı kızın telefon görüşmesine şahit olup onu evlerinden birine götürür. Henüz yirmi yaşındaki genç kızı evinde öldürür. Genç kızın cesedi bulunur. Bu cinayeti Fırat savcı araştırır.

Barış, kardeşi Savaş’ı evinin balkonundan aşağı iter ve onun yerine geçer. Savaş ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Fırat, o ölmeden yanına gider. Savaş, kendisinin Savaş olduğunu söyler.

Fırat, gözlerini hapishanede açar. Herkes ona, karısını ve kızını katleden bir katil olduğunu söyler. Fırat, ne olduğunu anlayamaz. Barış, Büge’nin yanına Savaş gibi gider. Ama Büge, onun Savaş olmadığını anlar ve kocasını onun öldürdüğünü anlar.

Mahkum 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat’a Kumpas Kuran Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler