Ana SayfaDizilerSadakatsiz 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leyla'yı Kim Yaraladı?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leyla’yı Kim Yaraladı?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 43. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, annesinin Aras’la evlenmesini istemiyor ve ona tepki gösterip babasının evine gidiyor. Oğlunu ikna eden Volkan, onu eve getiriyor. Volkan, Leyla’yı arayıp boşanmayı iptal etmesi ve Aras ile Asya’nın evlenmelerini engellemek için akıl veriyor. Aras, durumu öğrenip Leyla’nın ihanet fotoğraflarını yayınlıyor. Leyla, Asya’nın üzerine yürüyüp onu yaralıyor. Daha sonra Leyla, başına aldığı darbeyle yere yığılıyor. Leyla’yı kim yaraladı?

Çarşamba Dizileri 2021

Leyla’yı Kim Yaraladı?

Sadakatsiz 44. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Ali ile Volkan’ı görünce Aras’ın evlenme teklifine cevap veremiyor. Ali, annesine büyük tepki gösterip bundan sonra babasında kalacağını söylüyor. Volkan, Ali’yi eve götürüp onunla konuşuyor. O eve dönmezse annesinin daha rahat Aras’la görüşeceğini söyleyip onu eve döndürmeye ikna ediyor.

SADAKATSİZ 43. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan, Leyla’yı arayıp Aras’ın Asya’ya evlenme teklif ettiğini, o bir şey yapmazsa onların evleneceğini söyleyip ona akıl veriyor. Ondan, boşanma kararına itiraz etme hakkı olduğunu söylüyor. Leyla, Türkiye’ye dönüp Volkan’ın yanına geliyor. Volkan, Aras ile Asya’yı ayırmanın ancak bir ihanetle olacağını bunu da onun yapabileceğini söylüyor.

Leyla, elindeki evraklarla Aras’ın kapısını çalıyor. Önce bardaklara getirdiği şarabı koyuyor. Aras, evrakları imzalayıp ondan evinden gitmesini istiyor. Asya, Aras’ın verdiği yüzüğü alıp onun yanına gidiyor. Leyla’yı Aras’ın evinde görünce dönüp gidiyor. Aras, Leyla’yı evinden kovup Asya’yı arayıp durumu anlatıyor.

Volkan, Derin’den hesap sormak için onun yanına gidiyor. Derin ile Volkan, o geceyi birlikte geçiriyor. Volkan, Derin’in yanında uyanınca büyük bir pişmanlık yaşayıp hemen kalkıp gidiyor. Derin, Volkan’ı yanında göremeyince Aras’ı arıyor ve Leyla’nın boşanma davasını iptal edeceğini ona söylüyor ve ondan Leyla’yı kocasından uzak tutmasını istiyor.

Asya, Aras’a yüzüğü geri veriyor. Aras, o sinirle Leyla’yı arayıp bundan sonra çekişmeli boşanacağını, söyleyip onun kendisini aldattığını ispatlayan görüntüleri yayınlıyor. Derin, Leyla’yı vakfa çağırıyor. Leyla, orada yayınlanan fotoğraflarını görüyor. Son koz olarak Ali’ye annesiyle Aras’ın evleneceğini ona yalan söylediklerin söylüyor.

Asya, Leyla’nın peşinden gidip ondan bu yaptığının hesabını soruyor. Leyla, onu kışkırtınca Aras’la evleneceğini düğün davetiyesini de ona göndereceğini söylüyor. Leyla, Asya’yı itiyor ve yaralanıp düşmesine neden oluyor. O sırada biri gelip Leyla’nın kafasına sopayla vuruyor. Asya ile Leyla, yerde yatarken Derin geliyor ve ne olduğunu anlamaya çalışırken sopayı da eline alıyor. Leyla’yı kim yaraladı? Suç Derin’in üzerine mi kalacak?

Sadakatsiz 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Soluğu Derin’in Kapısında Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler