Ana SayfaDizilerSadakatsiz 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Soluğu Derin'in Kapısında Alıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Soluğu Derin’in Kapısında Alıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 43. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Aras’ın annesine evlenme teklif ettiğini gördükten sonra ona yine tavır alır ve babasının yanında kalacağını söyler. Volkan, Ali’yi haklı çıkartmaya çalışır ve Asya’ya iyi ki Aras’ın evlenme teklifini kabul etmediğini söyler. Asya da, sadece cevap vermediğini söyler. Evlenme teklifini kabul ettiğini söylemek için Asya, Aras’ın evine gider. Ama orada Leyla’yı görünce şok olur. Sadakatsiz 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Volkan, soluğu Derin’in kapısında alıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Volkan Soluğu Derin’in Kapısında Alıyor!

Sadakatsiz 43. bölüm 2. fragmanında; Volkan, Asya’yla birlikte olamamasının tüm sorumlusu olarak Derin’i görüyor ve onun kapısına dayanıyor. Derin, Asya’nın ona dönmeyeceğini söylüyor. Zaten çok sarhoş olan Volkan, Derin’e karşı koyamıyor ve onunla sarılıp eve giriyor. Derin’den hesap sormaya giden Volkan, yine Derin’in tuzağına düşüyor.

İşte Sadakatsiz 43. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1470751892162723840

SADAKATSİZ 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, elindeki fotoğraflarla Aras’ı ve Asya’yı tehdit eder. Aras’a, ondan boşanmak istemediğini söyler. Aras, gayet sakin bir şekilde Leyla’nın elindeki fotoğrafları yırtar. Ona, kendisinin bilişimci olduğunu hatırlatıp artık elinde hiçbir fotoğrafın olmadığını söyler. Leyla, iyice köşeye sıkışır.

Derin, Leyla’nın kendisini kullandığını anlar. Gidip ondan bunun hesabını sorar. Leyla ile Aras, Londra’ya boşanma davası için döner. Aras ile Leyla, boşanır. Asya’ya sürpriz yapmak isteyen Aras ona boşandığını söylemez. Volkan, takip edildiğini anlar.

Adamı yakalayıp onun elinden telefonunu alıp onu Derin’in tuttuğunu anlar. Gönül ile Haluk’un yanına giden Volkan, onlara Derin’in Aras ile Asya’nın fotoğraflarını çektirip oyunlar kurduğunu tek tek anlatır. Haluk, Derin’e kendisini yine hayal kırıklığına uğrattığını söyleyip gider.

Derin, Volkan’ın peşinden gidip ona Leyla ile Aras’ın boşandığını, Asya’nın asla ona dönmeyeceğini söyler. Bahar’ın hamileliğinin riskli olduğu ortaya çıkar. Ali, annesinin Aras’la birlikte olmasını istemez. Annesinin babasıyla barışmasını ister. Bunu anlayan Asya, onu terapiye götürmek ister. Ali ise, oraya bile babasıyla gitmek ister.

Aras, Londra’dan dönüp Asya’yı evine davet eder. İkili güzel bir müzikle önce dans eder. Ali ile Volkan, eve döner ve Asya’nın evde olmadığını görünce hemen Aras’ın evine giderler. Aras, diz çöküp Asya’ya aldığı yüzüğü verip ona evlenme teklif eder. Ali, çıldırmış gibi annesine seslenir. Aras ile Asya, Ali ‘yle Volkan’ın kendilerine camdan baktıklarını görür.

Sadakatsiz 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras’ın Evinde Leyla İle Karşılaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler