Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Defne Azra'dan Yardım...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Defne Azra’dan Yardım İstiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in, 13. yeni bölümüyle 21 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Koray, Melisa’yı ve Azra’yı darp etmeye çalışır. Sergen, Berfin’le anlaşıp onun elinden Neyran’ın elindeki Koray’ı bitirecek görüntüleri almaya çalışır. Neyran, Mehtap’ı mahkemede kendileri için ifade vermeye ikna eder. Sergen, son anda görüntüleri alıp Azra’ya gönderir. Sergen’in yardımıyla Melisa, Koray’dan boşanır. Evlilik Hakkında Her Şey 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Defne, babasından ayrılmamak için Azra’dan yardım istiyor.

Salı Dizileri 2021

Defne Azra’dan Yardım İstiyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 13. bölüm 1. fragmanında; Ural, Sanem’e evlenme teklifi etmek için büyük bir sürpriz hazırlıyor. Sanem ise, bu teklif karşısında ne yapacağını bilemiyor. Defne, babasından ayrılmak istemiyor. Annesinin kendisini babasından koparmak istemediği için Azra’nın adresini bulup ondan yardım istiyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 13. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Koray, sarhoş bir şekilde uzaklaştırma kararı olmasına rağmen Melisa’nın evine zorla girer. Melisa, kendisini korumaya çalışırken Koray, merdivenlerden düşer. O sırada Azra gelir ve Melisa, Koray’ı öldürdüğünü düşünür.

Ama Koray, düştüğü yerden kalkıp Melisa’ya şiddet uygulamaya başlar. Azra, Koray’ı tutmaya çalışır. Ama Koray, onu da darp etmeye çalışır. Koray, evden ayrılır. Azra, durumu polislere bildirir. Polisler, Koray’ı evine girerken yakalayıp karakola götürür. Azra, Melisa’nın oğlunun eski bakıcısına ulaşmak için Sanem’den yardım ister.

Sanem, Mehtap’ın sevgilisinin pastahanesine gidip ona bir oyun oynar ve Mehtap’ın telefonuna ulaşır. Azra, Mehtap’ın adresini bulup onunla konuşmaya gider. Ondan önce Neyran, Mehtap’la gidip konuşur. O evdeyken Azra gelir. Bu arada Sergen, Azra’ya bu dava için ona yardım edeceğini söyler.

Berfin ile buluşup ona iş teklif eder. Ama Berfin, Neyran’dan korktuğunu onun elinde kendisine ait görüntüler olduğunu söyler. Mahkeme günü gelir. İlk duruşmada Mehtap, ifadesinde o evde psikolojik ve fiziksel şiddete şahit olduğunu söyler.

İkinci duruşmaya girmeden önce Sergen, Berfin’den görüntüleri alıp Azra’ya gönderir. Duruşma başladıktan sonra Azra, Koray’ın Melisa’ya şiddet uyguladığını gösteren videoyu Neyran ile Koray’a gönderir ve hakimden anlaşmalı boşanma talep ettiklerini söyler.

Köşeye sıkışan Koray, anlaşmalı boşanmayı kabul etmek zorunda kalır. Sanem, Ural’a aşık olur. Çolpan, kızının sevgilisiyle tanışmak ister. Ural, Çolpan’ın evine gidip onunla tanışır. O sırada Faruk gelir. Faruk, kızı Deniz’in Güneş’in düğününe gelmek istediğini söyler.

Çolpan, Deniz’in ablalarıyla tanışmasında bir sakınca görmez. Ancak Faruk, Deniz’in annesiyle birlikte gelmek istediğini söyleyince herkes şok olur. Melisa, Koray’dan boşanır ve oğlunun velayetini hatta Koray’dan yıllardır üzerinden kazandığı parayı da geri alır.

Erman, Azra’nın kazandığı davayı şirkette kutlar. O sırada babasıyla birlikte bir kız gelir ve Azra’dan kendisini babasından ayırmamaları için ondan yardım ister.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Bu Hafta Neden Yok?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler