Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Yıllar Sonra İlk...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Yıllar Sonra İlk Kez Babasıyla Karşılaşıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 26. yeni bölümüyle 17 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde;;Çağla, Atlas’ın Ozan’ın çocuğu olduğunu öğrenip hemen Çınar’la görüşür ve onlardan hemen Londra’ya gitmelerini ister. Musa, Esra’nın Çınar’a bu oyunu orada sürdürmenin zor olacağını söylediğini duyar ve gidip duyduklarını Ozan’a anlatır. Ozan, düğünde Esra’ya kendisinden ne sakladığını sorar. Ekrem ile Elif’in düğününe Ayaz gelir. Aşk Mantık İntikam 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, yıllar sonra ilk kez babasıyla karşılaşıyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan Yıllar Sonra İlk Kez Babasıyla Karşılaşıyor!

Aşk Mantık İntikam 26. bölüm 1. fragmanında; Ayaz, Ozan’a kardeşi olduğunu söylüyor. Ozan, Ayaz’ın neyin peşinde olduğunu anlamak için babasını buluyor. Ozan, yıllardır görmediği babasını buluyor. Ancak, babası Ozan’ı tanıyamıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 26. bölüm 1. fragmanı….

AŞK MANTIK İNTİKAM 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağla, Çınar ile Esra’yı tartışırken görüp konuşmalarını dinler. Atlas’ın Ozan’ın oğlu olduğunu öğrenip tutuşmaya başlar. Esra, Çınar’a eğer o gelmezse kendisinin Atlas’la Lontra’ya gideceğini söyler. Menekşe, Atlas’tan annesinin babasının hiç elini tutup onu öpmediğini söyler.

Bunu duyan Menekşe, Esra’yı sıkıştırır ve ona kendisinden bir şey saklamasını istemediğini söyler. Çağla, Çınar’ı arayıp ona Atlas’ın Ozan’ın oğlu olduğunu bildiğini, hemen Esra’yı da alıp Londra’ya dönmelerini ister. Çınar ise, artık Türkiye’de kalmaya karar verdiklerini söyler.

Atlas, Türkiye’den gideceklerini duyup evden kaçar. Durumu öğrenen Ozan, Esra’yla birlikte Atlas’ı arar. Çınar, durumu öğrenip hemen mahalleye gelir. Ozan ile Esra, Atlas’ı bulup mahalleye döner. Çınar, Atlas’ı Ozan’ın kucağında görünce kıskançlık krizine girer ve hemen Esra’yı Atlas’ı alıp evlerine götürür.

Musa, Çınar ile Esra’nın tartışmalarına şahit olur. Esra’nın bu yalanı burada sürdürmenin zor olacağını, Lontra’da bu yalanı saklamanın daha kolay olduğunu söylediğini duyup, gidip Zeyno’ya duyduklarını sorar. Zeyno, bildiği halde gerçekleri Musa’ya anlatamaz. Musa, duyduklarını Ozan’a anlatır. Ozan, gidip Çağla’yla konuşur ve ona artık kağıt üzerindeki evliliklerini bitirmek istediğini, bu evliliği sürdürmenin Ela’ya zarar verdiğini söyler.

Bu arada Esra, Ayaz isimli birinin şirketlerini zarara sokan şirketin hissedarı olduğunu öğrenir. Ozan, gidip Ayaz’ın karşısına çıkar ve onun kim olduğunu neden kendileriyle uğraştığını sorar. O da, yakında kendisini tanıyacağını söyler. Ekrem ile Elif’in düğünleri olur. Esra ile Ozan, onların nikah şahidi olur.

Çağla, onları yan yana görmekten çok rahatsız olur ve kıskançlıktan deliye döner. Ayaz, düğüne gelip Elif’i tebrik eder. Elif, onu tanımadığını söyler. Ozan, Esra’ya kendisinden ne sakladığını sorar. Ayaz’ın düğüne geldiğini öğrenince gidip ona, orada ne işi olduğunu sorar. Ayaz ise, Ozan’a kardeşinin düğününe geldiğini söyler.

Aşk Mantık İntikam 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayaz Ozan’ın Kardeşimi Çıkıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler